Voldsom hjertebanken

For nogle uger siden var jeg hos lægen. Jeg fik en konsultation med ham, fordi jeg havde den her voldsomme hjertebanken. Jeg havde det rigtig skidt. Jeg troede, at jeg var ved at dø. Men heldigvis, det var jeg ikke. Jeg fik selvfølgelig lavet både kardiogram, og der blev taget blodprøver. Det var ret ubehageligt. Faktisk også stressende at ligge der på en dårlig hospitalsseng, og ikke vide, hvad der er ved at ske med mig. På et tidspunkt kom lægen og fortalte mig, at det, jeg oplevede, er et voldsomt anfald af stress.
Ærlig talt kan de ikke gøre det bedre på hospitalerne? Eller må de ikke?

Skuffet

Jeg må sige, at jeg blev lidt sur og meget skuffet. Men jeg blev sendt hjem med besked på at tage det roligt i de næste dage. Da jeg så var hjemme igen, måtte jeg jo lige undersøge lidt om, hvad man kan gøre ved stress. Sådan helt lavpraktisk. Jeg fandt ud af, at det slet ikke er ualmindeligt at få stresscoaching. Jeg læste flere artikler om, hvordan stresscoaching faktisk kan hjælpe med, at man får et bedre liv. Så jeg besluttede, at jeg ville prøve det. Ikke bare for sjov. For alvor. Jeg har jo lige været indlagt i nogle dage, fordi jeg brød sammen af stress. Lægerne kan ikke gøre noget, for at det ikke sker igen. Måske kan en veluddannet stresscoach.

Genialt forløb med coaching

Det var sådan set logikken, jeg fulgte. Og jeg må sige følgende: Efter få uger, hvor jeg har fulgt et stresscoaching forløb hos https://lifeconsulting.dk/, så er jeg meget overrasket over, at lægerne på hospitalerne ikke henviser til stresscoaches. De er jo dygtige. De forstår meget mere, end jeg havde forventet. Og jeg vil helt sikkert fortsætte det forløb, som jeg er kommet ind i. Måske kom jeg ind i forløbet lidt tilfældigt. Men der er ikke en eneste chance for, at jeg kommer tilfældigt ud af det.

Scroll to Top