Udstyr til vinterbadning

Black Wooden Chair on Sea Shore

Nogle mennesker er meget modige. De tør godt gå i vandet – selvom det er vinter. De siger, at vinterbadning gør godt for dem. De påstår, at det styrker deres immunforsvar. De siger også, at de generelt kommer i bedre form. Det sidste vil jeg gerne tro på. Det er da klart: Svømning er sundt. Du får rørt hele kroppens muskler, når du svømmer. Men det der med immunforsvaret er jeg lidt i tvivl om. Min bedste ven er jo vinterbader – og han er altså ret ofte forkølet her i løbet af vinteren. Jeg har ham mistænkt for ikke at tage det tilstrækkeligt alvorligt, når jeg fortæller ham, at han skal passe på ikke at komme til at fryse.

Hvilket udstyr?

Der findes masser af godt og nødvendigt udstyr til vinterbadning – se her for eksempel. Det er jo sin sag at komme op fra havet, når det blæser og temperaturen er dernede omkring 2 graders varme. Han bruger fx ikke det der transportable varmesæde fra Nordic Heat, som jeg gav ham i julegave sidste år. Han fik det, fordi han mente, at det ville være super at sidde på lige efter dukkerten. De har sådan en bænk, som han kan sætte sædet på nede ved badebroen. Måske brugte han sædet to eller tre gange. Så var det ligesom ikke så interessant længere. Eller måske er det fordi, han simpelthen glemmer at lade sædets batteri op. Jeg skal ikke kunne fortælle dig hvorfor.

Varmetøj fra Nordic heat

Men jeg kan fortælle dig, at I år skal han have endnu en julegave fra Nordic Heat – nemlig varmetøj. Jeg har nemlig selv prøvet et par af deres produkter. Og de er ganske fine. Jeg har faktisk en powerbank, der også kan fungere som håndvarmer. Den er supergod og jeg tænker, at min ven også vil få gavn af sådan én. I det mindste vil han ikke længere have undskyldninger for ikke at have mulighed for at oplade sin telefon. Generelt kan jeg sige, at Nordic Heat har en del produkter, som mange vinterbadere burde bruge meget mere. De har nemlig produkter, der sigter på at holde en person varm både før, under og efter dagens vinterbadning.  Og, ja, produkterne er ikke vanvittigt dyre. Der er gode muligheder for, at du kan finde en rigtig god julegave – lidt på samme måde, som jeg gjorde.

Det gode design

Produkterne har også et pænt design. Det er jo også en vigtig faktor at tænke på, hvis du leder efter julegaver til dine venner.

Nordic Heat har som sagt produkter i godt design. Der er tale om alt lige fra et simpelt håndklæde til såler, der kan opvarmes, så du kan lægge dem i dine støvler og cykle ned til stranden. Designet er simpelt. Der er blevet lagt vægt på funktionalitet. Og så er der tænkt innovativt: Nordic Heat produkterne kan nemlig anvendes i flere forskellige sammenhænge: Du behøver ikke nødvendigvis at være vinterbader for at kunne få brug for den hue, som også kan opvarmes. Selvom produkterne fra Nordic Heat hører til den gruppe af svømmeudstyr, som oftest kaldes vinterbade udstyr, så kan andre – os, der ikke er vinterbadere – altså også godt få stor glæde af dem.

Scroll to Top