Udsalg af mærkevarer?

brown wooden table with chairs

I skal til sommerfest i den kommende weekend. Det bliver sjovt. Din fætter er en festabe – men han er også god til at få alle sine gæster rystet godt sammen. Og hans hustru er virkelig dygtig til at lave skønne salater – og grille kød. Hun har bare en helt særlig evne for det. Hun bruger da også meget tid på at lave de forskellige marinader og dressinger, så kødet og salaterne smager himmelsk. Du glæder dig til at skulle til fest. Det bliver en god variation i den ellers lidt kedelige rutine.

Ingen ferie endnu

Du har ikke været på ferie endnu – det bliver først i september. Så rutinen har været arbejde, ophold på terrassen med iste om eftermiddagen og læsning. Men nu skal der ske noget. Du har besluttet, at du skal finde en god værtindegave til din fætters hustru. Hun er lidt kræsen og har sådan en – måske snobbet – holdning til, at alle genstande i deres hus skal have et eller andet stempel, der bevidner, at der er tale om design og god kvalitet. Så opgaven bliver lidt svær. Du kunne jo give hende et glas hjemmelavet marmelade. Men gider du at gå til grønthandleren for at købe jordbær – og sukker! Nej. Og hjemmelavet – det er jo ikke godt design.

Hjemmeside med tilbud på mærkevarer

Du har dog lært, hvad du skal gøre. Igennem tiden har du jo besøgt hende og din fætter flere gange. Og du ved, at hun godt kan lide godt køkkengrej. Så du går ind på det der site med tilbud på mærkevarer for at se, om der er noget, som kan bruges som en værtindegave. Du ser, at der er en god stegepande. Men altså: En stegepande kan ikke bruges som værtindegave. Den sender jo et signal om, at du gerne vil inviteres på middag igen snart! Lidt frækt. En smuk vase eller en lille pyntegenstand vil være et bedre valg. Du går ind på et andet site, der ofte har gode isenkram tilbud, der omfatter både skåle eller lysestager. Men, der er ligesom ikke noget, der har godt design. Enten er formen ’besværlig’, eller også så er farven helt forkert. Ærgerligt.

Specktrum vaser og design

Du vender tilbage til det første site og begynder at kigge lidt mere grundigt. Du kan se, at der nogle ret flotte vaser fra et firma, der hedder Specktrum.  Vaserne kan fås i forskellige størrelser og farver. Og farverne, ja de er skønne. Det er ikke sådan nogle pangfarver. Det er heller ikke pastelfarver. Det er gennemsigtige farver, der ligger inde i glasset, som vaserne er lavet af. Det giver nogle helt unikke refleksioner, når der kastes lys på vasen. Du kigger på produkterne fra Specktrum. De er faktisk flotte. De er ikke prangende. De er heller ikke helt billige.

Du kigger på skåle og vaser. Du undersøger en lysestage. Du beslutter at en lille vase, i en meget lys farve – næsten fuldkommen gennemsigtig – vil være et godt valg. Vasen ser skrøbelig ud, men det er den faktisk ikke. Den er et lille stykke kunst. Du vælger, at den skal være værtindegaven.

Scroll to Top