Tillid til fysioterapeuten

Fysioterapi

Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor du er så bekymret over at skulle flytte til Valby. Du har jo længe fablet om, at du gerne ville flytte ind til storbyen. Og Valby ligger altså klistret op ad København. Faktisk kan du ikke rigtigt se forskel. Det er bare en administrativ grænse på et digitalt kort over landets kommuner, der får dig til at tænke, at Valby ikke er storby. Og den der med, at du faktisk ikke vil rejse frem og tilbage mellem den by og Valby, når du skal til fysioterapi, den holder altså ikke. Det behøver du jo ikke. Der findes mange fysioterapeuter i Valby – og i København for den sags skyld.

Koldt vand i blodet

Det er derfor et spørgsmål om, at du griber sagen an med fornuft – og lidt koldt vand i blodet: Du må finde en fysioterapeut i Valby, som kan fortsætte det genoptræningsprogram, du allerede er i nu. Det er ikke så svært. Du skal bare åbne din browser og, så søge på fx ”Fysioterapi Valby”. Du vil sikkert blive overvældet over hvor mange du kan finde. Bagefter kontakter du en og får en samtale med ham eller hende om dit problem. Jo, jeg forstår godt, at du nu endelig har fået tillid til den fysioterapeut, du har nu, og ikke vil sige farvel til hende. Men ved du, hvad?

Fysioterapi i København der virker

Er der nogen, der siger, at du ikke kan få tillid til en fysioterapeut i København som dem her? Fysioterapeuter er vel ikke så særligt et folkefærd, at du ikke kan tale med dem og umiddelbart fornemme, om du vil kunne få tillid til dem? Så lad være med at være bekymret over flytningen i næste uge. Du skal nok finde en god fysioterapeut i Valby. Måske kan din nuværende terapeut anbefale en i Valby til dig? Du kunne spørge.

Det vigtigste er bare, at du kommer videre, så du ikke bliver hængende i nogle fasttømrede idéer, der vil forhindre dig i at realisere din drøm.

Genoptræning gradvist

Ja, det er vigtigt, at tingene sker gradvist. Og hvis du ikke er parat til at sige farvel til din terapeut her lige nu, så må du jo rejse frem og tilbage, når du skal til genoptræning. I din situation kan det måske være en god løsning. Det kan være, at du skal rejse frem og tilbage i et stykke tid, så du lige finder tid til at vænne dig til dine nye omgivelser. Det er helt ok. Hvis du kan overkomme det. Jeg har jo set, at du bliver ret træt, når du har været til genoptræning. Så måske er det ikke rejsen frem og tilbage, du skal bruge din energi på.

Og ved du, hvad? Hvis du ikke finder en terapeut i Valby, så er jeg fuldkommen sikker på, at du kan finde en fysioterapeut i København, som du vil blive glad for at gå hos. Afstanden til København fra Valby er minimal. Så: Op med humøret. Du skal nok få det fint igen. Du skal bare være lidt tålmodighed og forsøge at tænke positivt. Også selvom det kan være svært efter den sportsskade, du fik.

Det er bare ekstra troværdigt, at terapeuten også har gjort sig den ulejlighed at have en hjemmeside på engelsk, så de mange engelsktalende i København også kan serviceres: https://copenhagen-massage.com/

Scroll to Top