Tilbud på rejser?

Afsted på ferie

Det der med at rejse på ferie til et smukt og lunt sted, er noget vi godt kan lide. Uheldigvis er der meget, der er gået i stykker for rejsebranchen – især bureauerne, der sender deres gæster afsted med SAS. Piloterne har strejket i 2 uger. Det er noget skidt. Mange mennesker har valgt at aflyse deres ferie, fordi de simpelthen ikke ved, om de kan komme afsted – eller om de kan komme hjem igen, hvis de er så heldige, at deres afgangsfly ikke bliver aflyst. Alle følger spændt med i, hvad forhandlingerne mellem SAS og piloterne ender med.

En billig rejseportal

Nu er det altså ikke alle rejsebureauer, der anvender SAS, når de sender gæster, der har fundet en billig rejse, afsted. Billige rejser hos Rejsepriser.dk er der mange af. Og der er mange andre flyselskaber, der sagtens kan transportere solhungrende danskere til sydens sol. Det er måske et lavpris-flyselskab, som I skal rejse med i stedet for. Men gør det noget? Altså, det kan jo tænkes, at det er et udmærket flyselskab – og deres piloter er bestemt ikke ringere kvalificerede end piloter, der flyver for SAS. Tværtimod. Der er internationale regler, som skal overholdes – også med hensyn til piloternes kvalifikationer. Det vigtigste må da være, at du og din familie kommer sikkert frem til jeres rejsemål.

Grækenland er et hit for alle

Og jeg kan oplyse dig om, at mange andre nationale flyselskabers piloter er uddannet i deres lands luftvåben. Det gælder fx det græske selskab Aegean Airlines. Mange af deres piloter har en fortid i det græske luftvåben, som anvender har de mest avancerede fly.

Så, hvis du ikke vil gå glip af en uge eller to et eller andet sted i det græske øhav, så søg efter flybilletter og rejser til Grækenland. Find én, hvor transporten sker med et flyselskab, der ikke er ramt af deres piloters strejke. Og nyd, at du kan rejse. Det er jo længe siden, vi kunne det – sådan med tryghed og sikkerhed.

Scroll to Top