Tectyl er bedst

Vi skal min mands bil undervognsbehandlet. Min mand er ved at gå lidt i panik over det. Han har en tendens til at stresse. Og nu hvor han opdagede, at det faktisk er 5 år, siden den sidst blev behandlet, er han helt ude af den. Jeg har forsøgt at berolige ham med, at han bare kan køre i min nye bil, og at vi nok skal få hans bil sendt til et servicested. Men han stresser løs. Har ikke ro på sig. Har så mange andre ting, han bare lige skal nå. Og ja, han har meget travlt til hverdag. Faktisk forstår jeg ikke, at han stadig holder til det tempo, som han arbejder i.

Tag det roligt

Så jeg har beordret ham til ikke at tænke på noget som helst omkring sin bil. Jeg har lovet ham at få den ordnet. På én betingelse: At han falder lidt til ro og sørger for at tage nogle dage fri i næste uge, så vi kan være lidt sammen. Hele familien. Det har han lovet. Og så må jeg jo også holde, hvad jeg har lovet ham. Derfor sidder jeg lige nu med et lille problem: Hvor sender man sin bil til undervognsbehandling? Jeg spurgte min nabo. Han vidste det ikke. (Han kører aldrig i biler, der er ældre end 2 år!)
Som det fornuftige menneske jeg er, så ringede jeg til det sted, hvor jeg normalt får tjekket min bils væsker. Du ved olie, bremsevæske, sprinkler mv.) De fortalte mig, at jeg skal finde et særligt servicecenter, der tager sig af undervognsbehandlinger. Ok. Kunne de anbefale mig sådan et servicecenter? Det kunne de ikke. Det er sådan et princip, de har, fortalte de. De vil ikke favorisere nogen. Alle er lige gode.

Tectyl er det bedste middel

Men jeg fik alligevel et lille hint fra ham, jeg talte med: ”Hvis du vil være sikker på, at bilen får den bedste behandling, så skal du lede efter et sted, hvor de arbejder med Tectyl. Det er det bedste middel på markedet lige nu.” Ok, tak for tippet. Så jeg har haft fat i Google for at lede fornuftigt og effektivt: ”Tectyl i Odense”. Og der var bingo.

Jeg fandt et sted, hvor jeg kan få sendt min mands bil til undervognsbehandling, og hvor de arbejder med Tectyl. Det fremgår også af deres site, at de får ret mange positive tilkendegivelser fra deres kunder. Så dem, skal jeg huske at ringe til for at bestille tid. Jeg håber ikke, at der er alt for lang ventetid. Jeg vil jo faktisk gerne have min egen bil tilbage. Men det vil jeg ikke tale højt om overfor min mand. Han skal bare have de rigtige rammer, så han ikke stresser endnu mere end i forvejen over den rustbeskyttelse.

Det kunne måske være en idé, hvis jeg foreslår min mand, at vi bytter biler. Det vil betyde, at han ikke bekymrer sig så meget, fordi min er ny. Det vil betyde, at jeg får en ny bil igen, måske om nogle få år, alt efter hvor lang tid der går, inden jeg synes, at min mands bil skal udskiftes med en ny.

Scroll to Top