Stort refleks arbejdstøj

Min mand er en meget høj mand. Han er også kraftig. Altså han er ikke fed, men han er kraftigt bygget. Har store knogler, brede skuldre og en sexy numse. Han er måske ikke den klogeste mand, jeg har mødt, men han er absolut den sødeste, kærligste og den eneste ene for mig. Vi har været gift i 7 år, og vi er rigtigt glade for hinanden. Vi beskytter hinanden, når vi har brug for det, vi hjælper hinanden, når vi har brug for det, og vi lader hinanden være i fred, når vi har brug for det.

Anlægsgartner

Min husbond er anlægsgartner. Han er rigtig god til sit job. Han har sit eget lille firma, og kunderne er glade for ham. Han arbejder rigtigt meget. Han vil gerne have, at jeg ikke skal føle mig forpligtiget til at skulle arbejde.
Men jeg kan nu godt lide at komme på arbejde. Jeg arbejder som sekretær i et lille revisionsfirma og har det hyggeligt med medarbejderne der. Det er også rart, at jeg tjener mine egne penge, så jeg kan bidrage til husholdningen derhjemme.

Nu har jeg taget fri fra mit job i to dage. Den ene dag skal bruges til, at jeg tager ind til byen for at købe noget arbejdstøj til min mand. Jeg har nemlig lagt mærke til, at der er ved at blive slidt hul på knæene på hans overalls. Han har ikke nævnt noget om det. Det ville han sikkert heller ikke gøre, for end der rent faktisk var gået hul. Men han ligger jo tit på knæ, når der skal plantes, eller hvis en flise skal flyttes.
Jeg har også lagt mærke til, at albuerne på hans arbejdsjakke er helt iturevne. Han må have været i gang med at klippe en tornehæk.

Den anden dag skal bruges på, at jeg hygger om os. Jeg skal bage lave god mad, og vi skal i teatret. Vi elsker teatret. Det er meget sjovere end biografen, fordi det er levende skuespillere, som vi hører og ser.

Arbejdstøj med reflekser

Jeg er nu taget ind til byen for at se på arbejdstøj til min mand. Jeg kender hans størrelser og har fundet noget refleksarbejdstøj i de rigtige størrelser. Det er tøj i god kvalitet, kan jeg se. Der er god polstring på knæ og albuer. Lommer med lynlåse, så han ikke taber sin tegnebog eller nøglerne. Jeg er bare ikke sikker på farverne. Han er jo en genert mand og vil ikke vække opsigt. Men jeg tænker, at en orange refleksjakke ikke vil være dårlig. Han arbejder jo også om vinteren, så det kan da kun være en fordel at blive set.
Jeg har også fundet nogle overalls i sort farve, men med reflekser på, så de er helt sikkert med i indkøbet. jeg tænker at lave. Men jakken? Det er lidt et problem. Et af plusserne ved, den er, at den er virkelig varm. Jeg prøvede den. Var ved at segne af sved efter 2 minutter. Men farven, den bliver han nok ikke glad for. Og dog, det kan godt tænkes, at han kan lide den. Det må tiden vise. Han er som regel glad til sidst, når jeg handler for ham – også det almindelige tøj til ham, som jeg køber her: https://www.storedrenge.dk/

Scroll to Top