Smerter og kiropraktik

kiropraktor arbejder med nakkesmerter

Smerterne vil bare ikke fortage sig. De sidder sådan dybt nede i musklerne oppe ved skuldrene og nakken. Du kan næsten mærke smerterne, inden du sætter dig ved dit arbejdsbord. Du har en lang dag foran dig. Du ved, at det ender med, at de der smerter oppe ved nakken vil komme. Du har derfor væbnet dig med nogle små gymnastiske øvelser, som du skal udføre i løbet af arbejdsdagen. Sådan noget med, at du skal cirkle skuldrene rundt og strække armene op imod himlen – så langt du kan, så du får løst lidt op for de spændinger, der sidder inde i musklerne.

Passer du på dig?

Helt ærligt? Får du udført de øvelser på arbejdet? Jeg tror det faktisk ikke. Der er ikke en eneste af jer – på kontoret – som rejser sig fra sin kontorstol for at lave de der små øvelser, som vi alle sammen godt kender. Og vi ved, at vi burde udføre dem. Vi gør det bare ikke. Du gør det heller ikke. Også selv om det sikkert ville hjælpe på smerterne oppe i skulderpartiet.

Hvad gør du så? Du lider. Med smerterne. Og en gang imellem – når smerterne bliver for stærke – så ringer du og bestiller tid hos en massør. Du får massage over hele ryggen og det er superskønt. Du føler, at du gør noget godt for din krop – og du glemmer, at du har ondt oppe i skuldrene den næste dag igen.

Besøg kiropraktoren i Ballerup

Nu siger jeg ikke, at massage er dårligt for dig. Men måske burde du få en eller anden behandler til at hjælpe dig af med dine smerter? Har du overvejet at besøge en kiropraktor? I har da en kiropraktor i Ballerup, ikke? Måske flere?
Selvfølgelig har I mindst én dygtig kiropraktor i Ballerup – og jeg vil anbefale, at du kontakter ham eller hende. Du skal nemlig have hjælp til at få løst op for de der totalt sammenknyttede og anspændte muskler. Og det kan en kiropraktor nemlig. Det er nemlig ikke kun led og knogler, de sådan lige kan sætte på plads for dig, hvis de er gået af led. Og kiropraktisk behandling er uden medicinering!

Arbejder med muskler og led

En kiropraktor er særligt uddannet til at manipulere med muskler, for ligesom at få dem til at blive medgørlige igen – især når de har låst sig fast. Og det gør muskler. De har ligesom deres egen vilje en gang imellem. Og får de ikke deres ønske om at få fred (hvile), så kan de låse sig fast – og det er det, du kan mærke som en dyb og vedholdende smerte. Vi kan sige det på den måde, at smerten fortæller dig, at dine muskler – dér, hvor det gør ondt – er gået i strejke. De fortæller dig, at du skal give dem ro til at komme sig efter den udfordring, du giver dem hver dag. Du tvinger dem til at blive i den samme position, imens du sidder stift bag en skærm. Ja, det er en udfordring for muskler at skulle blive i den samme stilling i mange timer hver dag. Muskler er fibre, der skal holdes i bevægelse. Hvis de ikke får bevægelse, så låser de sig fast.

Scroll to Top