Prisen for en tyverialarm

Grundene til, at vi gerne vil have en privatalarm, er mange. Den vigtigste er nok, at vi gerne vil føle os trygge derhjemme. En tyverialarm er aldrig dårlig at have, medmindre du selvfølgelig glemmer at slå den til eller fra, når du ikke er, eller er hjemme.

Privatalarmer – læs mere om dem her –  kan du få i form af abonnementer, hvor du har mulighed for at vælge mellem forskellige ydelse fra firmaet, du vælger at samarbejde med. Det kan være, at du helst vil have, at dit alarmsystem skal kunne styres via en app, så hvis du glemmer at slå den til, efter du er gået, så kan du gøre det via app’en. Det kan også godt være, at du helst vil have, at systemet er tilsluttet en vagtcentral med bemanding døgnet rundt. Det kan være en fordel, hvis du har skiftende arbejdstider.

Hvordan skal den virke

Måske skal privatalarmen, du anskaffer dig, kunne slås til i nogle enkelte rum af dit hus, mens du er hjemme. Det kan fx være, at du ikke bruger din kælder til dagligt, og så kan det være fornuftigt, hvis systemet er i funktion i den, selvom du er hjemme. Hvis det er tilfældet, ville jeg helt klart også anbefale et abonnement til dit system, som også indeholder overfaldsalarm. En overfaldsalarm kan sende besked til vagtcentralen efter blot et enkelt klik fra den, som bærer den.

Behov for tyverialarm?

Leder du efter en privatalarm, vil jeg råde dig til at definere dine behov.

Start med at tænke over, om du vil købe et system, som du så kan tilføje ekstra funktioner til, via et abonnement, eller om du vil købe en løsning, hvor du ikke køber selve alarmen, men også abonnerer på den. Der kan være fordele ved begge løsninger. Privatalarmer tilbydes ofte som rene abonnementsløsninger, men på langt sigt kan en løsning, hvor du køber selve alarmsystemet, blive billigere. Men du skal huske på, at også alarmsystemer forældes. Det kan derfor være mere hensigtsmæssigt med en ren abonnementsløsning, så du ikke skal tænke på opgraderinger og fornyelser. Du bør også indtænke, om du vil have et system med videoovervågning i din privatlarm: https://www.alarmogsikring.dk/shop/videoovervaagning-privat-13c1.html

Når du kigger på privatalarmer, og hvad de forskellige udbydere tilbyder, kan det være lidt svært at finde rundt i, hvad du egentlig får for pengene. Derfor er det altid bedst, hvis du har mulighed for at tale med en sikkerhedskonsulent, som kan rådgive dig. Og hvis det ikke hjælper dig i første omgang, så kan du altid udnytte muligheden med at købe et billigere abonnement, og prøve, om det virker for dig. Du vil altid kunne ændre dit abonnement, så det passer til dit behov senere.

Det vigtigste er, at du føler dig tryg derhjemme. Når du har besluttet dig for, at du vil have en privatalarm, har du nemlig inderst inde et behov, som ikke er dækket. Da det er nemt at få det dækket, så vil du også få et bedre liv. Og det er ligegyldigt, om alarmen kun skal bruges, når du og din familie er væk fra jeres bolig. Måske vil det kun være aktuelt i ferierne. Men det gør altså, at din ferie bliver bedre, når du ikke går og bekymrer dig.

Scroll to Top