Paprør

paprør emballage

Står man i den situation, at man skal til at flytte, er det vigtigt at få ens ting ordentligt pakket ned med eksempelvis paprør. Møbler og større genstande er selvfølgelig ikke til at samle i en papkasse med tryk og efter mål. Andre ting kan man med fordel pakke i for eksempel papkasser, så selve flytningen er mere overskuelig og går hurtigere.

Sædvanligvis vil man fylde en papkasse op med eksempelvis køkkengrej eller bøger, men der kan være mere skrøbelige genstande, der kræver særlig opmærksomhed. Dette kan være tegninger, vigtige dokumenter, plakater og andet, der ikke vil kunne flyttes i en traditionel flyttekasse.

En sikker og god måde at flytte disse ting på, kan være at pakke dem ned i paprør, der derefter lukkes af med plastlåg. Hvis du er på udkig efter flere informationer, så køb paprør her hos Novaindex.com.

Paprør til plakater, tegninger og vigtige dokumenter

Har man plakater eller billeder hængende på væggen i ens hjem, og man ønsker at transportere disse på en forsvarlig måde, så er den bedste ikke en papkasse. Forsøger man på at folde et billede til passe, så vil der ofte opstå irreversible skader i form af revner. Man er derfor nødt til at folde billedet på en måde, hvor dette ikke kommer til at ske.

Vil man derfor gøre dette på den bedste måde, folder man i det som et paprør. Dette er dog ikke nok for at beskytte det under transport. Heldigvis er det muligt forsendelsrør, der passer til billedets dimensioner. Man har på denne måde sikret sin værdifulde genstand imod skader.

Har man mange billeder, tegninger eller andet, som man ønsker at pakke på denne måde, kan man effektivt pakke flere af omtrent samme størrelse ned i et enkelt rør. Man sparer herved både penge og slipper for unødvendigt slæb. Paprørene lukker man af med plastlåg for igen at sikre indholdet mod skader.

Også derfor er det leverandørers foretrukne måde at sende plakater eller tegninger rundt på. Det er en metode, der bliver benyttet sig af i hele verden, da det har vist sig at være den mest sikre og mest effektive. Nogle virksomheder vælger at få tryk på med logo eller virksomhedsnavn. Det er udover at være en ganske god måde at transportere billeder og dokumenter på, også en god mulighed for opbevaring af disse.

Kilde: Novaindex.com emballage oversigt

Scroll to Top