På kursus i 365

Software fra Microsoft

Nu har du mødt op på dit nye job i 3 dage, og du føler ærlig talt, at du er totalt overflødig. Dine nye kollegaer er vældigt søde, men du føler dig virkeligt malplaceret. Du laver ingenting. Får bare at vide, at du skal tage det helt roligt. Eventuelt læse nogle manualer og procedurer, hvis du vil. Det er en underlig følelse. Du vil jo gerne vise, at du er kvalificeret til jobbet. Det virker bare, som om, at der ikke er arbejde til dig. Du forsøger at sætte dig ind i firmaets intranet. Hvordan fungerer det? Men dit password er ikke blevet aktiveret endnu. IT-manden har ikke haft tid. Øv. Du læser en procedure for en særlig type sager. Du læser den for 3. gang. Du mener faktisk, at du kan den udenad. Men det er da altid godt at vide, hvor man kan få relevante oplysninger henne.

Direkte på kursus

Ved middagstid bliver du kaldt ind til afdelingslederen. Hun er også meget sød og spørger, om du er ved at lære dine kollegaer at kende og at komme ind i tingene. Jo, tak, det mener du, men du fortæller hende også, at du synes du kunne blive noget mere aktiv. Hun undskylder og forklarer, at det er en pinlig situation for hende. Hun havde egentlig tænkt, at du skulle være blevet sendt direkte på et af de her Microsoft 365 kurser hos Peoplenet, som firmaet arrangerer for alle nyansatte – lige fra den første dag. Desværre blev kursusafholderen syg, og han blev nødt til at aflyse det. Kursusafholderen har lige ringet og fortalt, at han er klar til at undervise igen. Så kurset starter i morgen. I er i alt 6 nye, som skal deltage i kurset, og det vil strække sig over to dage.

Du ved langt fra alt

Du undrer dig lidt. Du kender da godt til både Word, Excel og Outlook. Derfor spørger du om det virkeligt er nødvendigt, at du skal deltage i et Microsoft 365 kursus. Din afdelingsleder fortæller dig, at det har vist sig, at mange, som mener, at de håndterer nogle af programmerne i Office, at deres viden er tilstrækkelig. Men eftersom de her i firmaet bruge ren meget større vifte af applikationerne og tjenesterne, som ligger i Microsoft 365, så vil de gerne give alle muligheden for at komme med i virksomhedens rutiner på en god måde. Der er jo del planlægning i alle arbejdsprocedurerne og det er nødvendigt, at alle kender til alle de applikationer, som firmaet benytter.

Hyppige kurser

Derfor bliver der også arrangeret Microsoft 365 kurser jævnligt i firmaet, så også dem, der har været ansat i længere tid, kan få en chance for at få opfrisket deres kendskab til dem. Det er jo også sådan, at der hele tiden kommer opdateringer og nye versioner af ældre applikationer og programmer – så det kan betale sig at få opdateret sin viden. Du er imponeret og fortæller din leder det. Og du fortæller, at du selvfølgelig vil deltage i kurset, der starter i morgen.

Scroll to Top