One Million fra Paco Rabanne

Paco Rabanne 1 Million blev på kort tid et af brandets bedstsælgende parfumer, som kun bliver ved og ved med at få nye tilhængere, som er vilde med den unikke duft. 1 Million er perfekt til manden, der er livsnyder og elsker eksklusivitet og luksus. Vil du gerne have fingre i den smukke flakon, men ikke betale fuld pris for duften, så skal du blot oprette et medlemskab til siden Luxplus, så har du derefter adgang til fantastiske besparelser på 1 Million varianterne.

Paco Rabanne 1 Million

På Luxplus kan du få den eftertragtede og maskuline duft i forskellige udgaver som eksempelvis deostick, Eau de Toilette og Eau de parfume. Paco Rabanne 1 Million kaster en fantastisk maskulin duft efter sig af blandt andet noter såsom grapefrugt, blodmandarin, pebermynte, læder, kanel, patchouli og rav. 1 Million er perfekt til manden der er ung og vil frem i verden og som har ambitioner for sit liv. Luksus tiltaler ham og han vil ikke gå på kompromis med sine drømme og den eksklusive livsstil.

Populær parfume til mænd

Paco Rabanne parfumen er på mange måder den ultimative duftgave, hvis du vil forkæle en mand du holder af. Da parfumen er blevet så populær som den er, kan du med ro i sindet give denne lækre duft i gave, da modtageren uden tvivl vil elske kombinationen af de forskellige duftnoter, som oven i købet vil holde længe på huden. Alle parfumer er opbygget ud fra forskellige duftnoter som topnoter, hjertenoter og basenoter. Når du pifter din parfume på huden, vil topnoterne være det første som dominerer. Derefter vil hjertenoterne tage over. Når du har båret parfumen en halv times tid, vil de dominerende bundnoter komme til sin ret.

Duftnoter i Paco Rabanne One Million

Paco Rabanne 1 million består af følgende duftnoter:

Topnoter: grapefrugt, blodmandarin og pebermynte
Hjertenoter: moskus, kanel og rosen absolut

Basenoter: Lædernoter, tonkabønner og amberketal

Paco Rabanne 1 Million vil på alle måder fremme din personlighed og være prikken over i’et, hvad angår hele din fremtoning.

Når du får denne fantastiske duft, er det en god ide, at skærme den fra sollys, da dette kan være med til at ændre på parfumens duft. Behold derfor gerne den æske din parfume kom i, så du på den måde skærmer parfumen fra solens stråler, når du ikke bruger den.

Skal du have din 1 Million duft til at holde så længe som muligt, så kan du benytte dig af flere produkter med samme duft. Brug eksempelvis både deo stick og parfume fra den skønne 1 Million kollektion, så du på den måde får bygget duften op på huden, så den vil kunne nydes i længere tid.

Du kan med fordel sprøjte din parfume på inderside af arme og knæhaser, så parfumen kan stige opad langs kroppen og følge din naturlige kropsvarme. Parfumen vil kunne duftes i længere tid ved at blive påført på denne måde frem for udelukkende at pifte på halsen. Undgå så vidt muligt dette område, da en parfume kan virke udtørrende på den sarte og tynde hud i dette område.

Se udvalget af de skønne Paco Rabanne 1 Million parfumer på Luxplus.dk – du har med sikkerhed fundet din nye yndlingsduft.

Scroll to Top