Markedsføring med klistermærker

123 Let's Go Imaginary Text

Vi skal være synlige. Det er chefens nye motto. Tøhø. Har han endelig fundet ud af, at de fleste af kunderne googler efter vores service og finder os på den måde? Har han endelig forstået, at det nytter ikke kun at tage telefonen og så forsøge at presse et salg igennem af den vej? Han taler godt nok meget om, at han gerne ser, at vi får nye klistermærker på bilerne. Ok, han har da ret i, at mange kunder ser os på gader og veje, når vi kører ud til dem. Men altså, klistermærker til biler? Er det den eneste løsning?

Er chefen smart?

Dine tanker om din chef er ikke så høje, kan jeg høre. Men hør lige her. Han ved måske ikke så meget om, hvordan Google fungerer, og hvad der skal gøres for synligheden på Google. Men han har faktisk også ret, når han taler om klistermærker til biler. Folk kigger sig jo for, når de skal over en meget trafikeret gade. Og de ser da også de klistermærker, som mange biler kører rundt med.

Om de når at registrere telefonnummeret, som de skal ringe til for at få jeres ydelse er usikkert. Men sikkert er det, at I er synlige, når I bruger folie til biler – eller klistermærker. At der så også er mange andre måder, som I kan blive synlige på, er en helt anden sag. Den må jeres marketing afdeling tage op til diskussion med din chef. Du skal ikke gøre det. Du skal sørge for at firmaets biler er i god stand – og det indebærer, at du også skal kigge lidt nærmere på hvilke klistermærker til biler, der findes.

Klistermærker og stickers generelt

Du må derfor gerne bruge Google nu. Du skal kun åbne din browser. Du skal bare skrive ”Klistermærker til bil” i søgefeltet og så vil du helt sikkert blive henvist til forretninger, hvor du kan få alt om klistermærker at vide. Nej, ikke de der klistermærker, du køber til din 10-årige datter. De store klistermærker. Dem, der kan holde i flere år, når de først er sat på bilen.

Og hvis du besøger flere forskellige forhandlere af bilklistermærker, så vil du givetvis også få en del om folie til biler at vide. Dette er nemlig også en løsning, der kan bruges til synliggørelse. Om folie til bil er bedre end klistermærker kan jeg ikke sige. Måske er det ikke et spørgsmål om, at det ene er godt og det andet er skidt.

Synlighed er afgørende

Måske er det et spørgsmål om, hvor synlige I vil være. Folie til bil fås nemlig i rigtigt mange udgaver. Det fås i mange farver og der er gode muligheder for at gøre hele bilen til en meget stor reklame for firmaet ved at bruge det. Klistermærker kan dog have den fordel, at de er nemme at udskifte. Folie kan være lidt mere besværligt.

Men det er noget, som du skal tale med en ekspert i klistermærker og folie til biler om. Han vil helt sikkert kunne give dig gode tips og forslag til, hvad I skal gøre, så I forbliver synlige.

Scroll to Top