Leje depot i Aalborg

Jeg har i mange år været på udkig efter det helt rigtige sted. Du ved sådan et sted, hvor jeg bare kan læne mig tilbage og nyde markerne og udsigten ud over landskabet. Jeg har altid vidst, at stedet findes et eller andet sted her i Jylland. Og nu har jeg fundet det. Det ligger nord for Aalborg. Faktisk nord for Frederikshavn. Der er udsigt ned til havet. Der er vildt landskab. Det er et flot sted. Og det er det perfekte sted for mig og det, jeg vil lave i fremtiden. Jeg vil opdrætte heste. Ja. Der er ikke nogen som helst tvivl i mit sind. Det er det, jeg vil.

Følge drømmen

Jeg har gået i mange år og haft dårlig samvittighed over at have den drøm. Men jeg er efterhånden nået frem til, at hvis man bare går rundt og gemmer på sin drøm, ja, så bliver det aldrig til noget. Så jeg har besluttet mig for at rykke teltpløkkerne op og flytte til et sted uden for Frederikshavn. Et hestested. Et sted, hvor jeg kan få lov til at boltre mig sammen med dyrene, uden at jeg bliver karakteriseret som værende totalt skør i hovedet. Jeg har fundet et stort stykke land, som jeg har købt. Kontant. Det var en hård proces at komme igennem med den handel. Men det lykkedes for mig.

Landskabsarkitekt

Jeg fik hyret en landskabsarkitekt, som har lavet nogle planer for, hvordan arealet kan komme til at se ud, hvis jeg planter nogle træer og får bygget hus og stalde på stedet. Jeg har også fået hæftet en almindelig arkitekt på projektet. De arbejder godt sammen. Og det skrider fremad. Ja, faktisk så er vi allerede nået til det punkt, hvor alle tilladelser er ved at blive udstedet af de relevante myndigheder. Så jeg regner med, at jeg kan flytte ind i den midlertidige hovedbolig om 3 måneder. Til den tid skulle byggeriet være så langt, at jeg også kan se, hvordan det endelige resultat bliver.

Det bedste flyttefirma

Derfor er jeg lige nu ved at google på ”flyttefirma Jylland”. Jeg vil jo gerne have nogle af mine ting med mig, når jeg flytter ind. Fx bare min egen seng. Og min gamle stegepande, som jeg arvede fra min bedstemor. Den er lavet af støbejern, og den er uundværlig i mit køkken. Fandt en god artikel med anbefalinger her: https://game-swap.dk/jyske-flyttefolk/

Jeg vil gerne finde et flyttefirma, som også kan sørge for, at de ting, som jeg ikke vil have med mig ind i den midlertidige bolig, bliver opbevaret forsvarligt. Jeg har endnu ikke fundet det firma. Men en af mine bekendte her i området anbefalede et flyttefirma, der også sørger for opbevaring i forskellige byer i Jylland. Jeg vil ringe dem op for at høre om mulighederne. Faktisk er det afgørende for mig ikke, om det bliver opbevaring i Aalborg, Randers eller Hobro. Det afgørende er, om det er sikker opbevaring, de kan tilbyde. Nogle af mine møbler er jo ret kostbare, og det er helt sikkert, at jeg gerne vil have dem ind i min bolig, når den er færdig.

Scroll to Top