Lækre store læber

Store læber

Vi har alle et ønske om at se godt ud. Vi vil gerne være smukke. Uanset vores alder. Det er da klart, ikke? Hvem vil være grim? Undersøgelser har jo også bekræftet mange gange, at mennesker, der har et pænt udseende, har et nemmere liv: De har nemmere ved at få et job. De har nemmere ved at få en stor omgangskreds. Sådan er det bare. Hvorfor? Ja, det har muligvis noget at gøre med, at vi som mennesker er sociale væsener og derfor gerne vil være sammen med andre mennesker, der minder om os selv. Derfor ’udstøder’ vi dem, som ikke minder om os selv fra vores ’flok’.

Vores udseende

Det er derfor meget logisk, at vi gerne vil gøre noget ved vores udseende. Det er ikke altid kun forfængelighed, der for os til at opsøge en specialklinik, som kan hjælpe os med vores udseende. Det kan være et spørgsmål om, at vi har identificeret et punkt, som bevirker, at andre mennesker ikke så gerne, vil i kontakt med os. Det kan fx være en meget dyb bekymringsrynke, som får os til at se ud, som om vi er meget vrede – også selvom vi faktisk er i rigtigt godt humør og har massevis af humor. Det kan skræmme andre mennesker. Ingen vil skældes ud. Og vrede mennesker skælder ud eller gør andre ubehagelige ting.

Behandlinger hjælper

Så hvis du har sådan et punkt i dit ansigt, så kan en filler behandling hjælpe. Du skal naturligvis tale med en speciallæge om, hvilken behandling der vil være bedst for dig. Det kan nemlig være, at du har brug for en behandling, der kombinerer både botox behandling og filler behandling. Der er nemlig forskel på botox og fillers.

Meget kort fortalt, så ligger forskellen i, at fillers gør, hvad ordet siger: De fylder hulrummet (som danner rynkerne) under huden ud. Man kan sige, at fillers ligesom kan formgive ansigtet. Lidt lige som modellervoks. Botox bruges for det meste til ligesom at lamme nerverne omkring muskulaturen. Derved forhindrer botox musklerne i at trække sig sammen og dermed bremses dannelsen af rynker.

Filler behandlinger

En filler behandling til fyldige læber kan holde imellem 3 og 12 måneder. Der vil derfor muligvis være behov for, at du får flere behandlinger. Men det er ikke langvarige behandlinger. Det kan din speciallæge fortælle dig alt om. Og ja, en konsultationssamtale, inden du tager den endelige beslutning om at gøre noget ved den, eller de rynker, som generer dig, skal du altså sørge for at få. Lægen skal jo også lige pejle sig ind på, hvad problemet er. Får lægen ikke lov til det, så kan han eller hun ikke sørge for, at du får den bedste behandling.

Derfor: Når du har besluttet dig for, at du skal gøre noget ved rynken, så kontakt en specialklinik, der tilbyder både botox og filler behandling. Du vil få den bedste rådgivning. Du vil jo nødigt have, at dit ansigt kommer til at se unaturligt ud. Og jeg kan fortælle dig, at det vil lægen garanteret heller ikke.

Scroll to Top