Kan man lære arbejdsglæde?

humor og latter

Det er helt almindeligt at virksomheder afholder events for deres ansatte. Det kan være store events, der indeholder teambuilding eller teaterforestillinger efterfulgt af fest. Det kan dog også være mindre begivenheder – fx i form af tilbud om at høre et spændende foredrag – eller bare få en fælles guidet gåtur til ukendte steder i byen. Disse tilbud bliver hilst velkommen. Og er der noget bedre end at få inspiration fra en dygtig foredragsholder? Det er næsten ligegyldigt, hvad foredraget handler om.

Foredragsholderen er afgørende

Hvis foredragsholderen kender godt til emnet, som han eller hun skal fortælle jer om, så får I noget ud af det. Også selv om foredragets titel ikke lige lyder så tiltrækkende. Du gider måske ikke rigtigt at gå med til det foredrag om arbejdsglæde, som I er blevet inviteret til på torsdag. Du ved godt, at arbejdsglæde er et meget vigtigt element på arbejdspladsen. Du har hørt om, at trivsel og arbejdsglæde på arbejdet er fundamenter for en succesfuld virksomhed. Du er lidt negativt indstillet.
Men hvad nu, hvis jeg fortæller dig, at den foredragsholder, som skal tale om arbejdsglæde for jer på torsdag, faktisk ved noget om det. Både videnskabeligt og praktisk?

Humor redder alt

Og hvad nu, hvis det viser sig, at foredragsholderen også er meget morsom at høre på, fordi han bruger sin humor i sine foredrag? Vil du så deltage – om ikke andet så dog for at få en sjov eftermiddag, hvor du griner sammen med dine kollegaer? Jeg ville. Og jeg skal fortælle dig hvorfor: Når du deltager et arrangement sammen med dine kollegaer, så viser du dem, at du værdsætter dem. Og det er med til at forstærke et godt fællesskab, som I måske allerede har. Eller ikke har. Du viser også, at du er interesseret i din arbejdsplads’ succes fremover. Og når foredraget så handler om arbejdsglæde – så bliver det også fagligt relevant for dig.

Scroll to Top