Jordan 1 Low

Jordan sneakers

Der er da mange gode grunde til, at du altid vælger sneakers, når du skal have nye sko. Nogle af dem er, at de er behagelige at gå med, de går ikke af mode, og de kan faktisk bruges i rigtig mange sammenhænge: Det er muligt at gå til fest i sneakers. Det er også muligt at bruge dem til det, de oprindeligt blev fremstillet til: Sportsbrug. I dag er vi nok mest tilbøjelige til at købe et par sneakers, fordi de er nemme at få på fødderne, og de er faktisk også nemme at holde rene.

Går kun i sneakers

Nogle af os er fanatikere: Vi går næsten ikke i andet end sneakers. Det er bare vores stil. Og lur mig, hvis vi ikke, hver især, har et yndlingsbrand, som vi altid tyr til, når de gamle sneakers er så nedslidte, at man bare ikke kan være bekendt at vise sig i dem længere. Heldigvis kan det tage flere år, inden et par sneakers bliver slidt op. Men står du i den situation, at du ikke har et par gode sneakers – fordi dem, du har, er slidt, så hør her, hvad jeg vil anbefale, at du køber.

Det kan godt være, at min anbefaling ligger lidt i den dyre ende, men du ved godt, at man får, hvad man betaler for. Og det kan faktisk godt betale sig at købe god kvalitet. Det er i det mindste min erfaring. Måske er det en konservativ holdning. Men alligevel. Som sagt: Sneakers går ikke af mode. Og selvom du går i sneakers fra sidste år, som ikke har de farver, som moden dikterer, så er du alligevel med på moden.

Jordan 1 Low er bare så seje

Min anbefaling er, at du køber et par ”Jordan 1 low her”. Det er en sko fra brandet Nike. Og det er en sko, som du kan købe i tre forskellige udgaver: En low, en medium og en high. De tre udgaver adskiller sig ved, hvor højt op på hælen og benene skoen går. Og nu er det, at du skal høre efter. Jeg anbefaler, at du køber low-udgaven, fordi den er nemmest at tage på. Og har du et lille problem med, at dine fødder og ankler hæver, så kan det være lidt mere besværligt at få fødderne i en medium- eller high-model.

Det er muligvis ikke noget, ud tænker over – måske er det slet ikke relevant for dig. Men der er faktisk mange mennesker, der godt kan lide at gå i behagelige sko, netop fordi det hjælper dem til at få gang i blodomløbet og dermed ikke store hævninger og vandansamlinger ved fx anklerne. Derfor er det min anbefaling.

Det kan jo også godt tænkes, at du vrikkede om på anklen og forstuvede den. Ikke sådan en slem forstuvning. Men bare sådan en a de der irriterende nogen, som bevirker, at det er lidt ubehageligt at gå. Her er Jordan 1 low modellen fantastisk. Den giver dig nemlig den støtte, som du har brug for. Og ja, du kan få den i et væld af farver og farvesammensætninger.

Scroll to Top