Hvem betaler hendes lingeri?

Lingeri til hende

“Hun er ung, smuk, dampende og krævende”, sagde min gamle ven Felix om sin nyeste erobring. Og han har ubetinget ret! Hun er bestemt, hvad man med al ret kan kalde for en lille godte. Og så er hun faktisk også lynende intelligent, hvilket jo da bestemt ikke skader sagen. Felix er glad for hende – og hun for ham. Det er jo, hvad der tæller.

Hun er lingeriets Imelda Marcos

Han fortalte mig grinende, at hun faktisk er en ren Imelda Marcos men ikke med sko. Næ du – det er lingeri, der er hendes passion, og hun er nærmest en samler af de små og ganske luftige tøjstykker, fortalte han. Felix er nu ikke specielt ked af den passion, for det betyder jo, at hin altid bærer lingeri, hvilket da bestemt også er til glæde for ham.

Felix er en ganske formuende mand, men han er alligevel relativt påholdende i nogle sammenhænge. Dog ikke lige med hendes trang til lingeri – for som han siger: “Det er sgu da værd at investere i”. Så det er altså Felix, der for det meste betaler gildet. Selv for de kære trusser.

Hun elsker for eksempel lingeriet fra det spanske Andres Sarda, og det er altså et mærke, hvor man sagtens kan betale 950 kroner for en BH.

Heldigvis for ham er hun også til de lidt mere betalbare mærker som for eksempel det ret kendte Marie Jo lingeri.

Felix køber det meste online

Nå ja – det er så ikke Felix som sådan, der køber undertøjet. Det er hende, men det er hans kreditkort, der benyttes. Nu skal det altså ikke lyde, som om hun er en lykkeridder eller noget, for det er ingenlunde tilfældet. Felix er bare glad for at spendere på hende, og hun er glad for, han gør det 🙂

Deres foretrukne butik med lingeri online er denne: https://houseoflingerie.com/da/

Der er- siger Felix – en del penge at spare ved at handle der, og da forretningen kun fører super lækre mærker som Primadonna, Sarda og alle de andre eksklusive, er hun også tilfreds. Se – DET er da ren win/win, ikke?

Scroll to Top