Hvem betaler for bilen

Når vi køber en bil her i Danmark, betaler vi jo som bekendt en helt absurd skat. Faktisk den ultimativt højeste skat i verden. En bil til 100.000 kr belægges rask med 150% skat og derefter 25% moms. Det betyder, at en bil til 100.000 koster dig over 312.000 kroner! Og det er jo så kroner, du allere Har betalt verdens højeste indkomstskat af… Derfor kan det betale sig at passe godt på sin bil!

Ikke kun mekanikken

Det er ikke kun mekanikken, der skal beskyttes, passes og plejes. I Danmark bruger vi jo salt på vejene hver vinter, og det er hårdt ved bilens lakering, ligesom industriel forurening i luften tager hårdt fat i den smukke lak.

Men hvad kan man så gøre for at beskytte den umanerligt dyre bil? Det var det spørgsmål, jeg stillede til en kammerat, der er ganske bilkyndig, og hans svar var noget af en overraskelse for mig.

Få en bilindpakning

Hans bedste og første råd var, at jeg skulle tage bilen til et reklamefirma/skiltefirma, der har specialister i at folie-indpakke biler. Jeg skyndte mig at sige, at jeg altså ikke skal have reklamer på min bil, men det grinte han af og forklarede mig, at rigtig mange får en bilindpakning med en farve og UDEN reklamer.

De nye folier til formålet fås i alle tænkelige farver og finish – lige fra mat til skinnende som den dyreste lakering. Se for eksempel denne Ferrari:

Det er faktisk en folieindpakning og IKKE bilens originale lak!

Når ejeren en dag skal af med den, kan han nemt og billigt få fjernet folien, og under folien er bilens originale lakering fra den dag, den blev malet i Maranello i Italien. Så smart!

Hvem kan lave det?

Overlad den opgave til virkeligt professionelle! Der skal blot én lille rynke eller fold til, før det ser helt forfærdeligt ud, og det ønsker du ikke – uanset om du kører Toyota eller Ferrari.

Vi kan godt anbefale firmaet Kellmann Skilte – de er vistnok dem i Danmark, der udfører flest bilindpakninger.

Kellmann Reklame A/S
Hammerholmen 39N
2650 Hvidovre
Tlf. 3810 7600

 

Scroll to Top