Hvad koster teambuilding?

betaling for teambuilding

I har lige haft efterårsferie. Det var dejligt. Men nu er I tilbage i rutinen. Arbejdet skal passes. Skolen skal passes. Fritidsaktiviteterne skal passes. Ja, I har fundet en god rytme – i hverdagen. I fordeler de sure pligter med de søde nydelser ligeligt imellem jer. Store som små i familien. Det går fint. Og en af grundene til, at I ikke er endt, sådan som jeres nabo, er, at I er et godt team. Hele vejen igennem. Det er noget, som din hustru har været meget opmærksom på, at I skal være. Lige siden I blev gift.

Arrangør af teambuilding

Hun har selv arbejdet som arrangør af teambuilding events rundt omkring i landet hos Danmarks bedste leverandør af teambuilding. Hun var dygtig. Og fik da på et tidspunkt også rigtigt mange henvendelser fra forskellige firmaer, der ville have at vide, hvad teambuilding koster. Hun taler tit om, at hun aldrig kunne forstå, hvorfor de henvendte sig til hende telefonisk. Hun fik altid de samme to spørgsmål først i dialogen: ”Hvad koster teambuilding” og ”kan du lave særlige teambuilding øvelser for vores teams?”

Den der med priserne

Til den der med teambuilding priser kan du altid finde et svar: Prisen afhænger af antallet af deltagere, varigheden af øvelsen, sværhedsgraden – fysisk – der skal måske tegnes ekstra forsikring – eller der skal måske anskaffes særligt sikkerhedsudstyr. Det er sådan meget ad hoc. Se mere her om priser på teambuilding. Det er straks lidt sværere for din viv at finde et svar, når der bliver spurgt ind til varigheden af øvelserne. Nogle teams kan løse en opgave på fem minutter. Andre har brug for fem timer. Det kommer meget an på, hvilken type øvelse og i hvilken kontekst, den skal udføres.

Fysikken? Det er individuelt

Til det sidste, den med den fysiske kondition – har du intet at sige. Du har valgt kun at arbejde med teambuilding aktiviteter, der ikke kræver særlige fysiske kapaciteter – blot almindelig god kondition. Der er dog stadig mange firmaer, der gerne vil have en dag med teambuilding, der er bange for, at nogle af deres ansatte ikke vil være i stand til at kunne deltage i særlige teambuilding øvelser, fordi deres fysiske form er elendig. Selvom du forsøger at forsikre dem om, at de øvelser, som du laver aldrig har oplevet en ulykke, så må du indrømme, at du er enig med de fleste: Der skal måske tegnes en ekstra forsikring.

Det er her, du ofte studser lidt. Hvordan kan det være, at du kan se, at der er mennesker i et firma, der er utrolig fit – og så er der mennesker i det samme firma, der slet ikke tænker på den fysiske form. De er overvægtige. De har gangbesvær. Mange af dem kan ikke ånde, fordi de slæber rundt på for meget fedt. Hvordan får du dem til at indgå i et aktivt team? Det er en udfordring for dig, hver gang du skal arrangere et firmaevent med teambuilding. På en eller anden måde, så lykkes det dog altid for dig, at få lavet de rigtige rammer for et event, hvor alle – også de overvægtige – går derfra med smil på læberne.

Scroll to Top