Hellere en rollator end en kørestol

Sammenklappelig letvægtsrollator

Da jeg nærmede mig de 80 år, kunne jeg godt mærke, at begyndte at få brug for et hjælpemiddel. Min søn, Karl, sagde, at jeg enten kunne vælge mellem en rollator eller en kørestol.

Jeg tænkte straks, at kørestole er for ældre mennesker, eller mennesker der havde været ude for en ulykke. Jeg følte mig hverken gammel eller syg, så jeg skulle bestemt ikke have en kørestol.

Jeg bad derfor Karl om at finde en webshop med salg af sammenklappelige letvægtsrollatorer, for jeg ville selv kunne løfte den. Min veninde Doris havde nemlig købt en billig rollator, som var tung som et ondt år.

Jeg sagde derfor til Karl, at jeg var ligeglad med, om rollatoren kostede flere tusinde kroner, så længe den ikke vejede noget. Karl gik derfor på nettet og fandt hurtigt en webshop ved navn Hjælpemiddelcentralen med et kæmpe udvalg af alverdens hjælpemidler.

Købte min sammenklappelige rollator hos Hjælpemiddelcentralen

Karl og jeg havde bestemt ingen problemer med at finde en sammenklappelig rollator i letvægt hos Hjælpemiddelcentralen. Vores største udfordring var at vælge blandt alle de fine rollatorer, som de solgte.

Der var alt lige fra indendørs til udendørs rollatorer til rollatorer med uden sæde og bakke. Jeg tænkte, at jeg mest skulle bruge den, når jeg skulle på farten, så jeg valgte en udendørs rollator med sæde, kurv og 4 store gummihjul.

Rollatoren var lavet af aluminium, og den vejede derfor kun 6,6 kg., hvilket var helt perfekt. Allerede 2 dage efter Karl havde bestilt den til mig, kom fragtmanden med den til mig. Jeg var bange for, at den var svær at samle, men det var den bestemt ikke.

Jeg skulle faktisk bare trække i en rem, hvorefter den stod på alle 4 hjul og var klar til brug. Nu har jeg brugt den i snart 6 måneder, og den kører ganske enkelt som en drøm. Som min afdøde mand altid sagde: Pris og kvalitet hænger sammen, og det er så sandt, som det er sagt.

Scroll to Top