Flyve til Malaga

Der er ikke så længe til, at børnene får vinterferie. De får en uges tid, hvor de ikke skal sidde ved deres skriveborde og følge undervisningen via internet. De får lov til at strække benene og lave ingenting. Egentlig havde vi besluttet at tage på skiferie i Frankrig, men det bliver ikke til noget. Her er for meget bøvl med virus og faren for smitte er bestemt ikke blevet mindre. Vi havde sådan set også overvejet at finde nogle flybilletter til Malaga, fordi vi troede, at vi kunne komme afsted – hele familien – bare i en forlænget weekend. Vi vil gerne vise vores børn, som er store nok til at forstå andre kulturer og måder at leve på, hvordan hverdagen er i Berlin. Min mand kommer derfra.

Den gik ikke

Det er heller ikke muligt for os. Så vi har slået os til tåls med at blive hjemme gå ture hygge og bare holde humøret oppe hos hinanden. Vi har ellers den her tradition for, at når vi tager på ferie, så involverer det altid flybilletter og ophold på hotel. Vi kan godt lide spændingen, der opstår imellem os, når vi er på vej til lufthavnen. Det er sådan en forventningens glæde, der griber os. Ideen om at skulle besøge et nyt sted sætter gang i samtalerne. Og det, at man kan komme til et nyt sted på forholdsvis kort tid og, så bare udforske. Det er noget, vi alle godt kan lide.Især da når vi kan gøre det billigt.

Vi kan da flyve billigt

Men som sagt: I år kommer vi ikke til at rejse ud af landet. Måske vil det være en god idé at finde nogle billige flybilletter på https://www.rejsepriser.dk/ til Billund og måske bruge en lang weekend i det jyske? Jeg tror, jeg vil foreslå det i aften. Det er måske ikke så spændende at komme til Jylland. Hvem ved? Dansk kultur og hverdag er faktisk noget, vi ikke har så stort kendskab til.

Scroll to Top