Fast levering af blomster

bedstefar

Den gamle halvdøve gubbe bliver 85. Det er din farfar. Han bor alene. I en lille toværelses lejlighed på Amager. Han er ikke det store selskabsmenneske. Alligevel, så har han inviteret dig til frokost. Du ved, at han vil lave sin særlige salat, som består af tomater, han selv har dyrket i sin lille have ude i kolonihavehuset. Det er faktisk en god salat. Du kan lide den. Du ved også, at han er glad for havearbejde. Og om sommeren er der bare totalt skønt i hans kolonihave. Der er blomster i alle mulige farver. Der er grøntsager i det her lille mini-drivhus, han har bygget.

Han elsker farver

Du ved, at han er glad for farver. Men hvad giver man en mand, der fylder 85 og som ikke ønsker sig andet end at se sin familie, nyde sin kolonihave og bare være til – så frisk og rask, som man nu kan være i den alder? Du ved, at han ikke kan nænne at skære blomsterne i kolonihaven af. Så der er ikke blomster hjemme i hans lille lejlighed. Og det er faktisk noget, du ofte har tænkt på: Hvorfor sender du ham ikke en buket blomster i ny og næ? Det behøver jo ikke kun at være fordi, at han har fødselsdag i næste uge, at du tænker på at sende ham en buket. Du kunne gøre det til en vane. Send ham en flot buket blomster til hans fødselsdag nu.

Den bedste blomsterhandler

Find derefter en god og pålidelig blomsterhandler, der kan sørge for blomsterudbringning på Amager – hver 14. dag. Lav en aftale med blomsterhandleren om, at han leverer en fin lille buket, med smukke farvestrålende blomster, hver anden onsdag formiddag, hvor din farfar er hjemme. Amager er jo også København, ikke? Helst på samme klokkeslæt, så din farfar ikke bliver nervøs eller revet ud af sin rutine. Han er jo en ældre mand, der godt kan lide sin rutine.

Scroll to Top