Få hulmursisoleret dit hus

tilbud på isolering

Priser, tilskud og tilbagebetalingstid? Hvor mange penge som du kan spare ved at få hulmursisoleret dit hus, kommer an på hvor godt at dit hus er isoleret i forvejen, og hvilken opvarmningskilde, som du gør brug af.

Et meget gammelt hus, helt uden hulmursisolering, vil således kunne medføre den største energibesparelse. På samme måde, vil et hus som er opvarmet med en dyr energiform (eksempelvis el), også være mere rentabelt at hulmursisolere, end et hus som varmes op med en billig energiform (eksempelvis fjernvarme).

Gammel hulmursisolering

Der kan dog også være gode penge at spare, ved at isolere et hus, hvor hulmursisoleringen ikke er tilstrækkelig. Dette kan eksempelvis være hvis hulmursisoleringen er begyndt at falde sammen, eller hvis isoleringen er foretaget med isoleringsmaterialer af lav isoleringsværdi.

Op gennem 60’erne og 70’erne var “leca kugler” og “leca nødder”, således et populært valg til hulmursisolering. Sammenlignet med moderne isoleringsmaterialer såsom papiruld og EPS-kugler, er leca kugler dog ikke særlig effektive. Det kan derfor hurtigt betale sig selv hjem, hvis man vælger at udskifte hulmursisolering udført med leca, med et mere moderne isoleringsmateriale.

Isolering er udfører over 200 hulmursisoleringer om måneden, og er dermed blandt Danmarks største udbydere af hulmursisolering. Vores stordriftsfordele gør at vi kan tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser, helt ned til 79,- DKK pr. m2. Vores priser inkluderer alt fra moms til kørsel, materialer og arbejdsløn, hvorved at der ikke kommer nogle overraskelser herudover.

Tilbagebetalingstid

Et typisk 70’er hus, vil i de fleste tilfælde have en tilbagebetalingstid på mellem 1-2 år. Dette skyldes blandt andet de meget gunstige tilskudsmuligheder, du som boligejer kan gøre brug af. Med servicefradraget (håndværkerfradraget), kan du således få 15.000 kroner i fradrag via din skattebillet. Dette tilskud er personligt, hvorved at ægtefæller og samlevere med fælles økonomi samlet set kan få servicefradrag på op til 30.000 kroner om året.

En anden populær tilskudsmulighed til energiforbedringer, er det såkaldte CO2-tilskud, som mange energiselskaber arbejder med. Energiselskaberne (selskaberne som sælger gas, olie, el og fjernvarme) er nemlig blevet pålagt af staten, at hjælpe til med at nedbringe energiforbruget i Danmark.

For at selskaberne kan nå deres energimål, tilbyder visse selskaber derfor at opkøbe en del af den energibesparelse, som du kan opnå på din private bolig. CO2-tilskuddet gives som et grønt tilskud, ofte i prislejet 25 øre pr kilowatttime (kWh).

Vi ved dog, at det kan være svært som boligejer, at danne sig et samlet overblik over mulige tilskud og fradrag på en hulmursisolering. Vi sørger derfor altid for at hjælpe dig med de nødvendige beregninger, så du ved hvilken egenbetaling som du kan forvente, samt hvad du efterfølgende modtager i form af tilskud og fradrag.

Hulmursisolering starter med et gratis isoleringstjek

Første skridt på vejen mod at få hulmursisoleret din bolig, er bestille et isoleringstjek. Dette kan du let og enkelt gøre ved at klikke her og få et gratis og uforpligtende tilbud fra 3 isolatører inden for 24 timer.

Alle boligejere inden for vores dækningsområde, er kvalificeret til at få et gratis isoleringstjek. Her borer vi et lille hul i din væg, så vi kan måle væggens dybde. Samme hul bruger vi også til at se om væggen allerede er isoleret, ved hjælp af et lille kamera. Herved kan vi se hvilket isoleringsmateriale som der eventuelt er brugt, samt hvor god en tilstand som din isolering måtte være i.

Udover at tjekke dine hulmure, vil vi som en del af isoleringstjekket desuden kontrollere dit loft, for at se om dette ligeledes er tilstrækkeligt isoleret. Næst efter ydervæggene, er loftet nemlig den del af dit hus klimaskærm, som afgiver mest varme til omgivelserne. I sidste ende betyder dette, at loftisolering i mange tilfælde har en tilbagebetalingstid som kan være lige så kort, som det er tilfældet ved hulmursisolering.

Isolering dækker i skrivende stund hele Danmark, som Sjælland, Fyn og jylland fra vores lokationer. Er du i tvivl om vi dækker netop dit område, kan du indtaste dit postnummer i vores prisberegner, hvorefter du med det samme kan se om vi tilbyder hulmursisolering i din by. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald, eller sende os en email.

Kilde: Pengeguru.dk: hulmursisolering

Scroll to Top