Billig VVS

Så er grænsen vist ved at være nået. Vi har sat vores bolig i stand over de sidste mange måneder. Ny vinduesrammer og alt udendørs træarbejde er blevet malet. Indendørs har vi malet alle rummene i nye, friske farver. Vi har fået høvlet et trægulv i et af værelserne, og derefter er det blevet lakeret op igen. Det er blevet pænt. Vi har også sat det ene badeværelse i stand. Ny toiletkumme, nyt badekar, nye armaturer – for ikke at tale om de nye klinker på væggene. Og selvfølgelig en ny varmepumpe.

Nu mangler vi et enkelt værelse ovenpå. Det er det lille værelse, som vi vil lave om til hjemmekontor. Det trænger hårdt til at blive malet, men når det er gjort, så er vi ved at nå i mål. Lige ved siden af det lille værelse er der et lille toilet. Det skal også sættes i stand. Vi har fået sat klinker op. I en lysere farve, så rummet virker lidt større end det faktisk er, og loftet er blevet malet i en lys farve. Det er blevet fint. Men vi skal også have skiftet håndvasken og toiletkummen ud i det rum.

Billig VVS online?

Jeg leder derfor efter billig VVS online lige nu. Vi orker ikke længere at hente håndvasken fra en forretning og toiletkummen fra en anden. For ikke at tale om armaturerne, vi har brug for.

Da vi ordnede badeværelset neden under, tog det alt for lang tid. Grunden var, at vi havde bestilt varerne. vi havde brug for enkeltvist, og hos forskellige forhandlere.

Enten havde de ikke den model, vi havde brug for, eller også var den udgået, så vi måtte stå der i forretningen og tage hurtige beslutninger. Det betød en god forsinkelse af hele projektet.

(Og det betød stor irritation for alle i familien, fordi vi var nødt til at bruge det lille toilet ovenpå.)

Så vi har lært lektien: Vi skal sørge for, at vi får alle varerne, vi har brug for hjem på én gang. Ellers bliver det et forfærdeligt projekt igen. At vi så måske bliver nødt til at reparere lidt omkring klinkerne, der bliver slået itu, når vi sætter håndvasken og toiletkummen op, det, må vi finde os i. Det tager helt sikkert ikke lige så lang tid. Det er nemlig vigtigt, at vi kan bruge også det lille toilet.

God butik online med VVS

Jeg har fundet en rigtig god shop online. Den har alt inden for VVS. Den har også en masse andre ting, fx belysning, haveudstyr og så videre. Det bedste er, at den faktisk har armaturer, som vi kan lide designet på. Toiletkummer og håndvaske – der er et stort udvalg. Så jeg tænker, at vi har kvajet os meget, når vi har insisteret på, at vi skulle købe det, vi havde brug for i lokale butikker. Det er meget nemmere at købe VVS online. Og i nogle tilfælde også billigere. Og så får man varerne leveret. Der er ikke alt det bøvl med at skulle vente og så køre hen til butikken for at hente dem. Man kan så spørge, om det ikke er farligt for det lille, lokale samfunds økonomi. Måske, men er det ikke også de lokale butiksejeres ansvar at følge med tiden og opdatere deres varesortiment?

Scroll to Top