Betaling for mødelokaler

Residential Services

Vi har et koordineringsmøde, hvor vi skal planlægge de næste seks måneders aktiviteter. Projektet, jeg arbejder på, er internationalt, og vi er såkaldte partnere fra 6 forskellige lande. Jeg er lige fløjet ind fra Grækenland og skal mødes med de andre koordinatorer fra Sverige, Danmark, Italien, Tyskland og Slovenien. Mødet varer ikke mere end 4 – 5 timer, og selv om det trækker ud til 6 eller 7 timer, har jeg stadigvæk tid nok til, at jeg kan nå aftenflyet tilbage.
Når jeg skal på de her koordineringsmøder, sørger jeg altid for, at jeg kan nå ud og tilbage på samme dag. Det er muligt, selvom det betyder, at jeg er i gang i 24 timer.

Budgetterne

Vi har nogle punkter på dagsordenen omkring økonomien i projektet. Det er italienerne, som gerne vil have nogle ændringer i deres budget. Det kan betyde, at mødet bliver længere end planlagt. Jeg håber bare ikke, at vi ikke finder en løsning. Det skal vi bare.

Jeg har fået besked om, hvor mødelokalet i København ligger. Vi starter kl. 12. For min skyld. Det er sødt af den danske koordinator at tage hensyn til, at jeg først lander lidt over 11 om formiddagen. De andre har så haft mulighed for en doven morgen – eller en gåtur i den friske luft.

De bedste mødelokaler

Nu skal jeg bare finde mødelokalet. Jeg har selvfølgelig glemt adressen derhjemme, men kan huske, at jeg så på et kort, at det ligger tæt ved Rundetårn.
Jeg åbner Googlemaps og skriver kursuslokaler København. Der kommer flere pins på kortet, men jeg finder den, der er tættest på Rundetårn. Adressen kommer frem, og den kan jeg genkende nu. Jeg sætter appen til at give mig vejledning i, hvordan jeg hurtigst muligt kommer frem til mødelokalet. Og i øvrigt glæder jeg mig over, at det er MBK, der dukker frem – dem kender vi jo allerede fra udlejning af mødelokaler: https://mbkkursuslokaler.dk/moedelokale/

Med metro – ja selvfølgelig. Den går jo direkte fra lufthavnen til Nørreport. Det kan da ikke tage en halv time at komme derind. Går hen og køber en billet, og så afsted mod København.

Jeg når at komme frem til tiden. Ingen problemer med trafikken. Jeg var ellers blevet advaret om, at der kan være forsinkelser på grund af alle arbejderne, de laver med den nye ringbane.

Mødelokalet er et rigtigt rart rum. Lyst og hyggeligt, og ikke så stort, at vi skal sidde og råbe for at blive hørt.

Vi får et godt møde. Det er utroligt, hvor meget gode rammer for et møde kan gøre for, hvordan det forløber. Da jeg kom ind i lokalet, blev jeg glad. Og det kunne jeg se, at de andre også blev. Det gør altså, at man bliver mere tolerant og samarbejdsvillig. Jeg havde ellers frygtet, at det ville blive meget problematisk med italienerne.
Budgetteringen kom på plads – italienerne er tilfredse med de ændringer, som projektet kan tillade, at vi laver. Det var lidt bøvlet at få plads, og det tog da også mere tid, end vi havde planlagt. Løsningen fandt vi forholdsvist hurtigt, men det førte til, at vi må ændre en del på aktivitetsplanen. Men nu har vi en arbejdsplan med budget for de næste 6 måneder. Nu skal italienerne bare sende os deres reviderede budget, så vi kan få det godkendt.

 

Scroll to Top