Betal for god webudvikling

At være omkostningsbevidst er bestemt en dyd, men nogle gange kan det være både dyrt og dumt at spare lidt for meget. For eksempel når det handler om hjemmesider, programmering og udvikling. Med fremkosten af umiddelbart nemme systemer som WordPress, er det blevet moderne selv at bygge hjemmesiden eller shoppen for sin forretning. Og det er i rigtig mange tilfælde en skidt ide!

Hastighed

Der var engang, hvor webdesignere tog hensyn til, at mange mennesker sad på ganske langsomme internetforbindelser. Og med langsom mener jeg faktisk langsom i en grad, som unge mennesker end ikke kan forestille sig. Jeg taler om 4.800 baud! Vi kan også gå frem i tiden til omkring 1999-2000, hvor noget af det lidt vildere var 64 kbit. Ja – det er ikke en trykfejl. Senere igen kom de “vildt hurtige” 512 kbit ADSL forbindelser – det er en halv MB ned, unge venner! Dengang var det altså nødvendigt at klemme hver eneste byte ned, der var mulig.

I dag sidder de fleste på hurtige internetforbindelser – og webbranchen sidder på megahurtige forbindelser. Det betyder, at et webbureau med en 200Mbit eller mere forbindelse ikke ser nogen synderlig langsommelighed i et site, hvor de lige har krydret det med lidt ekstra designlir, der fylder 3 eller 4 Mb.

Glemt og gemt er mobilerne og Googles ufravigelige krav om lynhurtige hjemmesider. Og det er der, at hastighedsoptimering af WordPress kommer ind i billedet. Mere info om det område her: https://kim-tetzlaff.dk/hastighedsoptimering/

Hønen eller ægget?

Den evige diskussion – men når vi taler om at udvikle hjemmesider OGSÅ i WordPress, gælder det, at en velmenende amatør med hang til at spare de forkerte steder på ingen måde kan hamle op med en professionel.

Reelt kan du sammenligne det med, hvad du tror er billigst: At bygge et hus uden viden om det for så at få en byggemand til at lave det hele om – eller lade byggemanden bygge huset fra bunden?

Det er ikke anderledes med hjemmesider og webshops bygget i WordPress! Brug en professionel til udvikling af hjemmeside – uanset hvilket system, den bygges i!

Scroll to Top