Bag om Øjenlågsoperationer.dk

Øjenlågsoperationer.dk

Der findes gode guides om plastikkirurgi, og så findes der guides, som dem du finder på Øjenlågsoperationer.dk. På Øjenlågsoperationer.dk finder du udførlige guides om alverdens plastikoperationer, som vi danskere får foretaget i stor stil.

Nedenfor har vi beskrevet nogle af de mest almindelige plastikoperationer, som privathospitalerne udfører tusindvis af årligt. Sagen er den, at plastikkirurgi ikke længere er noget, som er forbeholdt de rige og berømte.

Hr og Fru Danmark er nu også kommet med på bølgen, så skønhedsoperationer er dermed blev “allemandseje” så at sige. Men hvilke type operationer er så, vi danskere er så vilde med? Ja, det kommer vi ind på herunder.

Øjenlågsoperationer

Øjenlågsoperationer er uden tvivl den mest udførte plastikkirurgiske operation i Danmark. Når vi snakker øjenlågsoperationer, kan vi dele det op i to genrer.

  • Øvre øjenlågsoperation
  • Nedre øjenlågsoperation

Den øvre kaldes også for tunge øjenlåg eller hængende øjenlåg. Øjenlågene kan faktisk begynde at hænge så meget, at det til sidste generer synet.

Den nedre kaldes også for poser under øjnene. Dette generer ikke synet, men det ser bare ikke super pænt ud med sådan et par poser. Læs mere om øjenlågsoperationer.

Øjenoperationer

Hvis vi lige skal blive ved øjnene for en stund, så er øjenoperationer ligeledes en af de mest udførte operationer. Også inden for øjenoperationer skelnes der mellem to genrer.

  • Øjenlaseroperation
  • Linseudskiftning

Øjenlaseroperation er en super effektiv måde at forbedre synet, hvad vi snakker nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl. Øjenlaseroperationer er forbeholdt de lidt yngre patienter fra 18 – 45.

Ved linseudskiftning udskiftes den gamle linse med en ny, og denne metode er fra patienter fra cirka 40 – 50 års alderen. Når man kommer i den alder, vil få man det såkaldte gammelmandssyn eller alderssyn. Læs mere om øjenoperationer.

Silikone bryster

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi silikonebryster som en del af de brystforstørrende operationer. At få indopereret brystimplantater er i den grad blevet populære de senere år.

Om det skyldes, at silikoneimplantater er blevet langt mere sikre og langt bedre end tidligere. Eller om det skyldes, at prisen på silikonebryster er kommet helt ned i cirka 25.000 kr., er et godt spørgsmål. Faktum er, at implantater i form af silikone og også saltvandsimplantater er populære. Læs mere om silikone bryster.

De, som ikke ønsker silikoneimplantater, kan også vælge et brystløft, hvor man benytter eget fedt til at forstørre brysterne. Prisen på et lille brystløft ligger fra cirka 14.000 kr. Læs mere om brystløft.

Scroll to Top