SMS lån gratis

Nye mobillån med hurtig udbetaling nu

I ovenstående oversigt finder du de nye hurtige SMS lån, hvor du gratis kan låne fra 500 kr. og helt op til 15.000 kr. i 30 dage. Alle ovenstående SMS lån har hurtig udbetaling, så SMS lån nu på under 2 minutter og få indfriet dine drømme!

Nye SMS lån

OBS: De traditionelle SMS lån er blevet erstattet af de “Nye SMS lån”, som fungerer som mobillån eller som de traditionelle kviklån. Ansøgningsprocessen ved de “gamle SMS lån” tog cirka en time, mens du vil opleve, at ansøgningsprocessen ved de nye SMS lån blot tager 2 minutter.

Nye SMS lån finder du i ovenstående oversigt

Der er ingen tvivl om, at SMS lånene revolutionerede det traditionelle lånemarked, da de så dagens lys tilbage i 00’erne. Hvem havde forestillet sig, at det ville blive muligt at låne penge via SMS på en hurtig og anderledes måde? Formentlig de færreste, men lånene gik hurtig hen og blev super populære.

I dag er det som sagt blevet endnu nemmere og endnu hurtigere end at låne via SMS, hvilket har sat de traditionelle pengeinstitutter under hårdt pres. De onlinebaserede långivere tilbyder nemlig ikke kun hurtig lån, men også en lang række yderligere fordele for låntagerne.

Som låntager får du blandt andet følgende fordele ved at optage et ny SMS lån:

 • Mulighed for at låne gratis og rentefrit i 30 dage
 • Svar på dine låneansøgning inden for 45 sekunder
 • Pengene bliver overført til din konto i løbet af 3 timer
 • Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed
 • Brug pengene fra mobillånet til lige det, du ønsker dig
 • Du skal hverken fremvise lønseddel, budget eller øvrige dokumenter
 • SMS lånet kan nemt og bekvemt ansøges hjemme fra sofaen
 • ALT foregår online - Du kommer ikke til at sidde ansigt til ansigt med nogen

Hurtige SMS lån

Har du sat dig for, at du vil låne penge, skal det helst være nu og her, og derfor vil de hurtige SMS lån nu være et oplagt valg for dig. Selve ansøgningsprocessen tager i omegnen af 2 minutter eller mindre, og dette inkluderer udfyldning af personlige oplysninger som navn, adresse, indkomst osv.

Hvad er SMS lån? SMS lån er lån via SMS

Efter du har udfyldt disse oplysninger, skriver du under med dit NemID, og så går der maksimalt 1 minut og oftest kun få sekunder, før svaret fremgår på skærmen. Er du godkendt til det hurtige SMS lån, vil du opleve næsten lige så hurtig udbetaling.

SMS lån hurtig udbetaling

Det er ikke uden grund, at disse mobillån bliver benævnt hurtige SMS lån. Alt omkring SMS lånene går hurtigt, og SMS lån hurtig udbetaling tager typisk omkring 3 timer. Inden for 3 timer står pengene fra det hurtige SMS lån altså på din konto.

Går du i banken for at ansøge om et traditionelt banklån, vil låneprocessen typisk tage 1-2 uger, før den er afsluttet, og pengene (måske) står på din konto. Hvordan kan det så lade sig gøre med så hurtig en låneproces på nettet? Det skyldes det populære NemID, som muliggør, at kreditvurderingsprocessen blot tager få millisekunder.

Som låntager bør du være super lykkelig for denne udvikling, da du af samme årsag slipper for at skulle fremvise lønseddel, budget, årsopgørelse osv. NemID’et skaffer selv alle relevante oplysninger, og derfor kan du heller ikke længere optage SMS lån uden NemID. SMS lån uden NemID er alt for omstændeligt, da lånedokumenter og låneaftaler i så fald fysisk skulle sendes frem og tilbage.

Hvad koster et SMS lån

Låneomkostningerne på hurtig SMS lån afhænger af flere forskellige faktorer, som løbetid, låneudbyder og kreditværdighed. Tager vi udgangspunkt i et klassisk SMS lån på 10.000 kr., koster det følgende:

Kreditbeløb: 10.000 kr.

Løbetid: 36 måneder

Debitorrente: 19,50%

ÅOP: 32,80%

Månedlig ydelse: 418 kr.

Samlede låneomkostninger: 4.975 kr. - Tilbagebetalingsbeløb: 14.975 kr.

Gratis SMS lån

Det skal med rette tilføjes, at hvis du er ny kunde hos flere af ovenstående låneudbydere, så tilbyder de dig faktisk gratis SMS lån. Du kan med andre ord låne penge gratis og rentefrit i 30 dage, uden at det på nogen måde kommer til at koste dig én krone.

Gratis SMS lån gælder for lånebeløb fra 500 - 15000 kr., og du ansøger blot om det hurtige og gratis SMS lån på samme måde, som hvis du ville låne på almindelig vis. Udvælg en af ovenstående långivere, som tilbyder nye gratis SMS lån, og start låneansøgningen - det tager kun 2 minutter!

Danmarks mest populære mobillån

Vi har været lidt inde over fordelene ved hurtige SMS lån, men nedenfor går vi lidt mere i dybden med fordele såvel som ulemper ved Danmarks vel nok mest populære mobillån. Herudover vil vi også kigge nærmere på, hvor du kan optage disse mobillån, samt hvordan du nemmest og hurtigst kommer i gang. Desuden vil vi til sidst kigge nærmere på dine muligheder, hvis du er 18 eller 21 år og gerne vil optage et SMS kvik lån.

Fordele ved SMS lån

Den helt store fordel ved kvik SMS lån er naturligvis, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. I modsætning til at låne penge i banken, kræver de online låneudbydere ikke pant i hverken din bolig eller bil. Dette er for rigtig mange en altoverskyggende fordel - især hvis de slet ikke ejer nogen aktiver som bolig eller bil.

SMS lån nu og få pengene udbetalt med det samme!

En anden væsentlig fordel er tilgængeligheden, der gør det muligt for alle med en smartphone, tablet eller computer at optage et lån. Dette er særdeles nyttigt, hvis du står og mangler et mindre beløb sidst på måneden eller skal investere i en ny cykel, computer eller lignende nu og her.

Anonymitet er ligeledes en væsentlig fordel for rigtig mange. Anonymitet forstås i denne sammenhæng således, at du ikke skal stå ansigt til ansigt med en bankrådgiver, men i stedet kan klare det hele online. Desuden behøver du ikke angive, hvad pengene skal bruges til, eftersom långiver oftest slet ikke spørger ind til det. Dette gør mobillån ekstra fordelagtige for de låntagere, som ønsker at holde formålet med lånet hemmeligt.

Herudover gør tilgængeligheden og de få oplysninger, at hele processen forløber ekstremt hurtigt. Som tidligere nævnt tager det ikke låneudbyderne mere end et par minutter at behandle din låneansøgning, hvorefter du blot skal bekræfte via SMS eller e-mail.

Efter du har bekræftet, bliver det ønskede lånebeløb overført til din konto, og du kan bruge pengene på præcis det, du står og mangler eller drømmer om. Det tager typisk ikke mere end få timer, fra du sender din låneansøgning, til du har pengene til rådighed.

Betingelser

Der er ganske få betingelser, du skal opfylde, hvis du ønsker at optage et hurtigt SMS lån. Nedenfor finder du de 4 vigtigste punkter, som du skal kunne svare ja til:

 • Er fyldt 18 år
 • Står ikke registreret i RKI
 • Har en fast indkomst
 • Er dansk statsborger

Ulemper ved mobillån

Der er ikke specielt mange ulemper forbundet med mobillån. Den største ulempe er formentlig størrelsen på lånebeløbet, da lånegrænsen oftest er på maksimalt 25.000 kroner. Dermed kan det være problematisk for enkelte, at beløbet simpelthen ikke er stort nok, og man derfor må søge forbrugslån eller andre muligheder - hvilket dog er blevet lige så nemt som at ansøge kvik SMS lån.

Omvendt er de små beløb også en fordel, da det ikke er noget, der vælter din økonomi. Derfor kan du roligt optage et mobillån, uden du skal frygte, at lånet kommer til at forfølge dig resten af livet.

Endvidere er små beløb naturligvis tæt forbundet med en kort løbetid, hvilket betyder, at lånet typisk skal indfries allerede 30-45 dage efter, det er optaget. Dette kan igen både være en fordel og en ulempe.

Endeligt skal det tilføjes, at renten på mobillån typisk er højere end på traditionelle banklån. Långiverne løber en stor risiko ved at låne penge ud uden at få sikkerhed for dem, og derfor kræver de en lidt højere rente.

SMS lån 3000

Et af de mere populære lånebeløb er SMS lån 3000 kr., som jo også er et ganske pænt beløb. Optager du et SMS lån på 3000, kan du købe dig mange fine ting som cykel, vaskemaskine, smartphone osv.

SMS lån og andre former for kvik lån er helt formidable, hvis du akut står og mangler penge. Er cyklen blevet stjålet, vaskemaskinen gået i stykker, eller er telefonen havnet i toilettet, så er det da fantastisk, at du bare lige kan låne SMS låne 3000 kr. på få minutter.

Lån SMS hvis det skal gå rigtig hurtigt!

SMS lån 3000 ved at vælge en af de mange låneudbydere i oversigten øverst på siden. Husk, at hvis du er ny kunde hos den pågældende udbyder, så kan du låne de 3.000 kr. ganske gratis i  30 dage - det er da en ganske god deal ikke at skulle betale renter eller gebyrer, ikke sandt?

SMS lån 5000

Et andet ret så populært beløb er SMS lån 5000, som jo lige er et par tusinde kroner højere, hvilket giver yderligere muligheder. Optager du et SMS lån på 5000 kr., kan du rent faktisk komme en tur sydpå med all inclusive. Du kan også invitere din kæreste med på et weekendophold med mad og drikke, hvilket han/hun sikkert ville elske.

Det er rent faktisk ikke kun lånebeløb på 3000 kr., du kan optage gratis. Du kan også sagtens optage et SMS lån på 5000 kr. gratis og rentefrit. Tag blot et kig i vores oversigt, og find de udbydere, som tilbyder gratis lån første måned til alle nye kunder.

Mobillån når du er 18 år?

Mangler du penge til gymnasiefesten, nyt tøj eller en bærbar computer kan den nemmeste og bedste løsning sagtens være et kvikt mobillån - dette til trods for, at du kun lige er fyldt 18 år. Mange af ovenstående låneudbydere tilbyder nemlig SMS 18 år, da du jo er voksen og ansvarlig i denne alder.

Har du ikke prøvet at låne penge før, så kig nøje efter hvor meget du skal betale i renteudgifter i løbet af den periode, dit SMS lån løber. Som 18 årig eller generelt som ung skal du være nemlig være ekstra opmærksom på, at din økonomi ikke løber ud på et sidespor.

Vær derfor altid sikker på, at du kan tilbagebetale lånet til den aftalte tid. Hvis du er overbevist om dette, skader det ikke at optage et kvik SMS lån, da det først bliver dyrt, hvis du misser betalingsfristen. Lav et regnskab over din økonomi for låneperioden, således du undgår ubehagelige overraskelser i løbet af perioden. Et budget at gå ud fra er essentielt, uanset om du er 18, 21 eller 30 år.

Hurtige SMS lån tager 2 minutter at ansøge om

Lånemarkedet er blevet så stort i dag, at det måske kan være en anelse uoverskueligt at finde den rette udbyder eller sågar bare, hvad man skal låne. Det er dog vigtigt, at du holder hovedet koldt i disse situationer, da nye SMS lån 3000 kroner naturligvis er væsentligt billigere end et forbrugslån på 50.000 eller 100.000 kroner.

Det bliver ikke nemmere

Langt de fleste låneudbydere giver dig muligheden for at låne 5000 kr. ved blot at klikke et par gange på din mobil. Det vil altså sige, at du lynhurtigt kan låne ekstra penge, hvis du eksempelvis står og mangler en cykel, som du akut skal bruge i morgen. Ved at tage et SMS lån slipper du for rigtig mange bureaukratiske besværligheder.

Skulle du låne penge af din bank, ville låneprocessen typisk være en lang og kedelig kamp. Med SMS lån slipper du for alt det unødvendige bøvl og sparer i den forbindelse en masse tid du kan bruge på fornøjelser i stedet.

Hvis du gør dig tanker om at ansøge om et SMS lån, skal du vide, at hele låneprocessen aldrig har været lettere og mere simpel at finde ud af. Det eneste, du skal gøre, er at hive din mobil frem fra bukselommen. Herefter sender du så en SMS til den låneudbyder, du ønsker at låne penge fra (i SMS'en skriver du yderligere informationer såsom lånets størrelse, afdragstid, personlige kontaktoplysninger osv.). Når du har sendt denne SMS med dertilhørende informationer, så har du faktisk foretaget dig et SMS lån – hvor simpelt er det ikke lige?

Står du og mangler penge til en ny tablet, eller har du bare behov for lidt ekstra ressourcer til den kommende måned, så kan du med lethed tage dig et SMS lån, når du har passeret de 18 år. SMS lån 18 år har aldrig været lettere at tage: Låneudbyder efter låneudbyder ser dagens lys på det danske marked, hvilket giver dig utallige muligheder for at tage et SMS lån, der lige præcis passer på dig og dit behov. Finanskrisen er efterhånden ved at slippe sit jerngreb fra den danske økonomi, og lånemarkedet er ved at udvikle sig til købers marked, hvilket er en klar fordel for dig.

SMS lån trods RKI er ingen hindring

Støder du på en låneside, som skriver, at SMS lån trods RKI ikke er en hindring, bør du straks forlade siden. SMS lån trods RKI er noget af det værste, da du med garanti kan gå ud fra, at renterne og gebyrerne er tårnhøje.

Det siger sig selv, at det er de færreste pengeinstitutter, der er interesserede i låntagere, der er dårlige betalere. Er du registreret i RKI, betyder det i bund og grund, at chancen for at långiveren får sine penge tilbage er forsvindende lille. De få långivere, der tilbyder RKI lån, gør det derfor kun fordi, at de kan få nogle ganske heftige renteindtægter.

Overhold dine terminer og du er sikker

Dette forhold kan ikke understreges nok, uagtet om du tager et SMS lån 5000 kroner eller et nyt kviklån på 25.000 kroner – Husk at tilbagebetale til tiden! Hvis du ikke formår dette, løber lånet hurtigt af skinnerne, hvilket kan blive en særdeles dyr fornøjelse for dig.

Online låneinstitutter er således helt fair omkring renter og gebyrer, så længe du viser dig som en pålidelig låntager. Hvis du først misbruger deres tillid, falder hammeren – og den falder ofte meget hårdt!

Lån fra 5000 kroner og opefter kræver derfor, at du på forhånd har lavet en økonomisk plan, således du ved, hvad dine omkostninger bliver samt er sikker på at kunne tilbagebetale. Det tager længere tid for nogle end andre, men er et særdeles vigtigt punkt, hvorfor du ikke må springe over, hvor gærdet er lavest.

Udbydere af mobillån

Mange udbydere af mobillån havde tidligere en øvre grænse på omkring 5000 - 10000 kroner, men det har ændret sig meget. Markedet for SMS lån er blevet så stort, og mange låntagere er begyndt udelukkende at låne penge på nettet til alt lige fra biler, både og motorcykler til kolonihavehuse og tilbygninger.

Der har derfor været stort behov for, at lånebeløbene blev sat gevaldigt i vejret, hvilket de bestemt også er blevet! Det er faktisk blevet muligt at låne op til 400.000 kr. helt uden sikkerhed og stadigvæk på bare 2 minutter - det er ret fantastisk.

Der findes cirka 20 udbydere af hurtige mobillån på markedet, og de mest populære er:

 • Santander
 • Bank Norwegian
 • Modus Finans
 • Lånebanken
 • Leasy
 • Annafinans
 • Zaplo
 • Vivus
 • Simbo
 • Spargo
 • Føniks
 • DER
 • Lendon
 • Kassekreditten

Du finder naturligvis alle nævnte udbydere i vores oversigt, hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne dem mht. ÅOP og lånestørrelse.

SMS lån nu

Øverst på siden har vi listet en lang række af markedets mest populære låneudbydere, hvor du kan tage et SMS lån nu. Der bliver dagligt ansøgt om hundredevis af SMS lån, og det er der overhovedet intet galt i. Det vigtigste i forbindelse med lån er blot, at du bruger din sunde fornuft og har overblik over din økonomi.

Er der luft i budgettet til, at du kan tage et SMS lån nu, så kan du roligt gøre det, hvis du har nogle drømme, du ønsker indfriet. Vi lever kun én gang, og ny SMS lån kan hjælpe os med at leve livet og få det bedste ud af det.

Kirsten Dollerup

Penge i en fart… Jo tak, det tog kun nogle få minutter at udfylde låneansøgningen, og 30 sekunder senere var jeg godkendt… Sådan skal det gøres!

Jens L.

Det bliver ikke billigere end gratis, og det var lige netop det, jeg fik; Et gratis SMS lån så jeg kunne komme igennem måneden - Tusind tak!

Denne side er opdateret fredag, 22. juni 2018 - se også sitemap her