Rentefrit lån

Lån penge gratis uden renter

Kan det overhovedet lade sig gøre at optage et rentefrit lån? Det korte og præcise svar er JA, det kan det sagtens, takket være internettet. Du kan naturligvis ikke låne penge rentefrit i din bank, da de vil tjene på alt, hvad de overhovedet kan tjene penge på.

Vælger du at optage dit lån online, har du omvendt en lang række muligheder for gratis og rentefrie lån, hvis du blot kan opfylde nogle ganske få og meget lempelige krav.

Hvem kan få gratis lån?

Lad os lige se nærmere på, hvad det i grunden kræver at kunne få disse herlige gratis lån:

  1. Du skal være ny kunde hos lånefimaet – det vil med andre ord sige, at første lån er gratis for alle nye kunder. Er du lidt snu, hvilket du selvfølgelig er, så optager du bare dine næste lån hos nogle af de andre udbydere, så du dermed altid er ny kunde!
  2. Du skal være fyldt 18 år – det vil sige, at alle unge mennesker på 18, 19 eller 20 år kan også låne gratis og rentefrit.
  3. Fast indkomst – du skal have en fast indkomst fra et arbejde eller fra dagpenge eller SU, så kan du låne gratis.
  4. Dansk statsborger med dansk bopæl – ja, det vil sige, at du bare skal bo i Danmark og have din adresse registreret i Danmark, men det har du vel også?

Kravene for at komme i betragtning til et gratis lån er altså meget lempelige, hvilket også er årsagen til, at mere end 95% af alle ansøgere bliver godkendt.

Udbydere af gratis og rentefrie lån

Der findes et hav af udbydere af hurtig lån online, men det er ikke alle, der tilbyder de gratis og rentefrie lån. Faktisk er der pt. kun 4 udbydere, hvor du kan låne penge gratis:

Disse 4 udbydere er dog også blandt markedets mest populære, når det gælder online lån uden sikkerhed og med hurtig udbetaling. Det er jo ikke bare fedt, at lånene er gratis, men det er da mindst lige så fedt, at du kan få det gratis lån udbetaling på bare 30 minutter, ikke sandt? Læs mere om de 4 gratis låneudbydere her: www.forbrugslån-billige.dk.

Oversigt over rentefri lån 30 dage

Der findes to lånesider, som har specialiseret sig i at sammenligne lån, herunder rentefri lån, fra samtlige udbydere på det danske marked. De to lånesider, www.penge-lån.nu, og www.lån-gratis.dk, har lavet oversigter over långivere, hvor du kan låne penge gratis uden renter og gebyrer, samt alle andre långivere på nettet.

Scroll to Top