Minilån

Gratis online mini lån

Her finder du en oversigt over alle de billige minilån online. Vi har samlet de bedste mini lån fra de mest kendte danske låneudbydere som blandt andre Leasy. Du ansøger nemt og gratis om et minilån ved at klikke på den grønne knap ”Ansøg gratis”.

Vi anbefaler altid, at du ansøger om flere mini lån, så du har mulighed for at sammenligne og finde det, der passer dig bedst. Dette forpligter naturligvis ikke, før du har underskrevet en aftale med et selskab, og selv der har du 14 dages fortrydelsesret. Fra du ansøger (det tager 2 minutter), vil der i de fleste tilfælde kun gå 60 minutter, før du har pengene på din konto.

Billige minilån online

Mangler du penge til at indfri dine drømme? Med et billigt minilån online, kan du nemt og hurtigt få luft i budgettet, så der er penge til det, du står og mangler. Vi har hos Billy Lån samlet nogle af de billigste minilån online, du kan finde noget sted på nettet.

Mange er desværre af den opfattelse, at det er meget dyrt at tage et minilån - Det behøver det egentlig ikke at være. Du skal nemlig i modsætning til et banklån ikke stille sikkerhed for dit minilån i form af hus eller bil.

Dette betyder, at du altså kan låne penge, selvom du bor til leje og ikke har nogen bil eller bolig - derfor kaldes lånene også for minilån uden sikkerhed. Dog vil renterne og de årlige omkostninger i procent være højere end ved et banklån, ligesom tilbagebetalingstiden oftest også vil være kortere - minilån 30 dage og op til 6 måneder er det mest normale.

Du kan læse meget mere om betingelserne under hvert enkelt mini lån i ovenstående oversigt. Her kan du ligeledes få et overblik over alle de krav, du skal opfylde for at kunne låne. De typiske krav er, at du skal være fyldt 18 år, du skal have fast indtægt, du skal være dansk statsborger, du skal have NemID og ikke stå registreret i RKI - minilån trods RKI er altså ikke muligt hos nogle af vores udbydere!

Gratis minilån

Det er rent faktisk muligt også at tage gratis minilån! Som ny kunde kan du hos flere af vores låneudbydere optage et minilån gratis i 30 dage. Med andre ord er minilånet gratis den første måned, og med gratis menes helt uden renter og gebyrer!

Minilån 5000 kr.

Når vi snakker lånebeløb, så er det typisk et minilån på 5000 kr., som vores kunder optager. Med 5000 kr. indsat på din konto indenfor 1 time, kommer du langt, hvis der pludselig opstår en uventet situation, hvor du akut mangler penge.

Som med alle andre hurtig lån, så kan du bruge pengene på præcis det, du drømmer om eller har brug for. Der er ingen af vores låneudbydere, der blander sig i, hvorfor og til hvilket formål du optager mini lånet. Optag et minilån på 5000 kr. nu og få pengene indsat på din konto i dag!

Minilån og ÅOP

Mange er ikke klar over, hvad ÅOP står for, hvilket man bør vide, da det fortæller, hvad de samlede omkostninger ved et lån er. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent, og det inkluderer alle udgifterne, der er ved dit minilån. Det gælder alt lige fra renter, stiftelsesomkostninger osv.

Vi vil altid anbefale at kigge på ÅOP, før du optager et mini lån. Det er af denne grund også en fremragende ide at ansøge flere forskellige steder, så du kan sammenligne, når du har modtaget de nærmere specifikationer. Satsen vil typisk være på 10-20% alt afhængigt af lånet samt udbyder.

Fordelene ved et minilån

Det er ikke uden grund, at minilån er blevet så populære, som de er:

  • Det er lynhurtigt at låne penge – faktisk kan du i de fleste tilfælde have pengene inden for 60 minutter, hvorfor de også kaldes minilån ekspres lån.
  • Du skal ikke at stå ansigt til ansigt med en bankrådgiver, da hele ansøgningsprocessen foregår online - hvilket der er rigtig mange låntagere, der sætter stor pris på.
  • En anden væsentlig fordel er, at du ikke skal stille nogen økonomisk sikkerhed for dit lån i form af bil, bolig osv.

Ovenstående betyder, at alle i princippet kan låne, og det er en af grundene til, at denne låneform er så populær blandt unge som ældre mennesker. Bemærk dog, at du som tidligere nævnt ikke må stå registreret i RKI.

De bedste råd til minilån

  • Læg først et realistisk budget
  • Ansøg lån hos 2-3 udbydere
  • Gå efter minilån med laveste ÅOP

Leasy minilån

Leasy minilån er uden tvivl en af de mest populære hurtig lån på markedet. Leasy er altså ikke kun eksperter indenfor hårde hvidevarer og elektronik, men ligeledes indenfor lånemarkedet.

Med et Leasy minilån kan du låne fra 10000 til 50000 kr. nemt, hurtigt og diskret. Leasy kører med en fast lav rente på helt ned til 9,9%, og du har helt op til 72 måneder til at afdrage dit minilån. Ønsker du at afvikle hurtig lånet før tid, kan du blot betale det ud, uden der bliver tillagt ekstra gebyrer eller øvrige ekstra låneomkostninger. Leasy minilån er altså populære af en grund!

Tænk dig om, inden du optager et minilån

Desværre kommer rigtig mange på afveje, når de optager et minilån. Mange glemmer desværre at være realistiske, og de ender derfor med at skulle afdrage flere penge hver måned, end de har til rådighed.

Det er altså essentielt, at du lægger et realistisk budget inden optagelse af lånet, så du kender dit månedlige rådighedsbeløb. Sørg altid for, at der er rigeligt med luft i din økonomi, så du ikke skal vende hver en krone for at komme igennem hverdagen. Ligeledes bør du aldrig låne flere penge, end du har brug for. Det er nemt at låne penge, men det er ikke altid nemt at skulle betale dem tilbage!

Søg altid flere minilån

Noget mange desværre glemmer er, at det er 100% uforpligtende at søge om flere minilån på en gang. Hvorfor skal jeg gøre det? Du skal ganske enkelt ansøge om flere minilån på én gang for at kunne sammenligne de forskellige lån samt finde det, der matcher dine behov bedst muligt.

Hos Billy Lån anbefaler vi, at du altid søger 2-3 forskellige minilån, så du har noget at sammenligne med. Selvom vi har fundet de bedste og billigste udbydere af mini lån i vores lånesammenligning, så kan der stadig være stor forskel på prisen de forskellige udbydere imellem.

Vidste du:

Minilån går faktisk under flere betegnelser, som i bund og grund har samme betydning. Lånene kaldes i daglig tale også for hurtig lån, SMS lån, mobillån, nemme lån, forbrugslån og naturligvis kviklån.

Man kan sige, at kviklån er den overordnede betegnelse for alle online lån. Det, som adskiller de mange typer hurtig lån, er størrelsen på lånebeløbet og løbetiden. Kviklån, minilån og SMS lån kendetegnes ved små lånebeløb med kort løbetid, hvorimod forbrugslån typisk kendetegnes ved større lånebeløb med længere løbetid.

OBS

Billy Lån driver ikke lånevirksomhed. Vi præsenterer og sammenligner kun lån fra forskellige udbydere. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, da betingelser og priser hos de forskellige udbydere oftest ændres helt uden varsel.

Med et minilån kan du kort sagt få penge til at udleve dine små drømme!

Det er nu anden gang i år, at jeg har haft brug for et mindre lån, da min SU ikke har været tilstrækkelig. Begge gange har det bare kørt helt uden problemer, og pengene står nærmest på kontoen med det samme.

Anna Martens

Banken ville ikke låne mig penge til en ny cykel, da den gamle blev stjålet. Heldigvis kunne jeg i stedet gå på nettet og optage et minilån, hvilket i øvrigt var langt nemmere og hurtigere!

Michael Møller

Denne side er opdateret fredag, 22. juni 2018 - se også sitemap her